Simon Cowell, la un pas să rămână imobilizat pe viață în scaun cu rotile

Simon Cowell, la un pas să rămână imobilizat pe viață în scaun cu rotile
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 11 August 2020
Data actualizare: 11 August 2020
Simon Cowell a avut noroc cu carul în weekend, când a căzut de pe bicicletă în curtea casei sale din Malibu. Starul englez a scăpat ca prin urechile acului de o imobilizare în scaunul cu rotile.

Creatorul francizei Got Talent se recuperează în spital după rănile suferite în urma căzăturii de sâmbătă. Simon Cowell a căzut pe spate și și-a rupt coloana vertebrală în 3 locuri, în timp ce-și testa noua bicicletă electrică. Surse din anturajul său susțin că producătorul de televiziune a încercat să-și impresioneze copiii cu noul său vehicul pe două roți.

Își putea petrece toată viața în scaunul cu rotile”, a dezvăluit un apropiat citat de site-ul oficial simoncowellonline.com. Conform acestuia, norocul lui Cowell a fost că, în căzătură, nu a fost afectată măduva spinării.

Surse apropiate starului englez spun că recuperarea sa va fi de durată și că nu se pune problema întoarcerii în juriul show-urilor America’s Got Talent și Britain’s Got Talent în următoarele săptămâni.

E vorba de câteva săptămâni, poate luni, până când Simon va putea merge din nou”, a dezvăluit o sursă citată de The Sun

FOTO: Profimediaimages.ro

Însă, revista People scrie că producătorul de televiziune se simte bine și a început deja să meargă. Mai mult, Simon Cowell a cerut iPad-ul pentru a munci.

E din nou pe picioarele lui și se deplasează de ici-colo, atât cât poate. Simon s-a întors deja la muncă și a trimis câteva e-mailuri pe iPad și a vorbit cu câțiva membri ai echipei lui”, spun sursele citate.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Outside workout - episodul 12: Exerciții de tip cardio full body pe care le poți practica în curte, parc sau stadion
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies