Smiley, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru iubita lui

Smiley, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru iubita lui
Citeste mai mult despre: Smiley, Gina Pistol,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 29 Septembrie 2020
Timp de mai mulți ani, Smiley și Gina Pistol au trăit o frumoasă poveste de dragoste departe de ochii publicului, după care au decis să facă totul public, însă au rămas la fel de discreți cu aspectele care țin de viața lor privată.

În urmă cu aproximativ o lună, presa tabloidă din țara noastră a notat că Gina Pistol este gravidă, astfel că ea și Smiley vor deveni părinți pentru prima dată. Chiar dacă niciuna dintre cele două vedete nu a confirmat informațiile apărute pe internet, în urmă cu aproximativ 24 de ore Speak, bun prieten cu cei doi îndrăgostiți, a postat pe Instagram mai multe story-uri în care Ginei Pistol i se poate vedea burtica de gravidă.

Citește și

Și, de parcă asta nu era de ajuns, în timp ce Speak posta acele story-uri pe internet, Smiley le împărtășea fanilor o imagine în care apare alături de Gina Pistol și care avea o descriere foarte romantică: „A ADORÁ adór tranz. 1) A iubi cu patimă. 2) (persoane, ființe sau lucruri) A trata cu dragoste sau admirație; a respecta în mod deosebit; a venera; a idolatriza; a zeifica; a diviniza”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on

foto: PRO TV; Instagram Speak; Instagram Smiley

Vezi și: Adrian Nartea, Corina Caragea și Geanina Ilieș, despre visurile din copilărie. Ce și-au dorit vedetele când erau mici

FULLSCREEN
Smiley, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru iubita lui
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies