Snoop Dogg lansează o carte de gătit și promite că rețetele nu vor conține cannabis

Snoop Dogg lansează o carte de gătit și promite că rețetele nu vor conține cannabis
Citeste mai mult despre: Snoop Dogg,
Data: 24 August 2018
Rapperul Snoop Dogg va lansa în luna octombrie a acestui an o colecție de rețete gastronomice. 
Cartea va include 50 de rețete din „colecția personală” a artistului, printre care și rețete sofisticate cu pui, homar, dar și gustări mai ușor de preparat, precum napolitane cu gin și suc de fructe, precizează editura Chronicle Books. 

Reprezentanții editurii au mai precizat că volumul va purta numele "From Crook to Cook” (n.r. "De la găinar la Bucătar") și au adăugat că potențialii cumpărători pot să o folosească liniștiți pentru că printre ingredientele rețetelor lui Snoop nu se numără și cannabis-ul. :)

Rapperul american nu e la prima lui lansare de carte. Snoop, renumit pentru pasiunea sa pentru marijuana şi trabucuri, a mai lansat și în 2012 o carte intitulată "Rolling Words", ale cărei pagini erau fabricate din foiţe pentru rulat ţigarete cu marijuana. 

Foto: Cartea lui Snoop din 2012, ale cărei pagini puteau fi fumate

Snoop Doggy Dogg (mai apoi Snoop Dogg) a debutat în 1992 pe scena hip-hop din Los Angeles şi și-a combinat cariera muzicală cu tot felul de alte businessuri conexe, care s-au axat pe domenii diverse - de la industria fotbalului și până la cea pornografică.

Snoop Dogg e în prezent gazda unei emisiuni TV pe care o realizează împreună cu vedeta de televiziune Martha Stewart. Emisiunea lor, "Martha and Snoop’s Potluck Dinner Party", a fost nominalizată la premiile Emmy în 2017.

FULLSCREEN
Snopp Dogg lansează o carte de gătit și promite că rețetele nu vor conține cannabis
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies