Ștefania lui Speak, schimbare de look radicală. Cum au reacționat fanii de pe Instagram

Ștefania lui Speak, schimbare de look radicală. Cum au reacționat fanii de pe Instagram
Citeste mai mult despre: Stefania, look, Speak,
Autor: Redactia
Data publicarii: 10 Iunie 2019
Data actualizare: 10 Iunie 2019
Ștefania, iubita cântărețului Speak, a surprins pe toată lumea cu noul ei look. 

Ștefania și-a vopsit părul portocaliu, fapt ce a dus la surprinderea fanilor ei de pe contul de Instagram. Aceștia au reacționat pozitiv la adresa ei, cu mici excepții, de sigur. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???????? ????FIRE???? ???????? Hairstyling @alexserbanka Gene @amabeautystore

A post shared by STEFANIA (@cristinaa.stefaniaa) on


Speak și Ștefania formează un cuplu foarte frumos, fiind văzuți împreună la toate evenimentele și emisiunile TV. Ștefania este mai mică decât Speak (32 ani) cu 10 ani și amândoi au declarat de mai multe ori că au o relație bazată pe încredere. 

„Dimineţile fără el sunt groaznice… de fapt mă trezesc când vine el acasă, nu-mi lipseşte foarte mult. Părinţii lui m-au primit cu braţele deschise, nu, nu au spus că sunt prea mică.

Dacă vrea copil, i-am luat un căţeluş, de fapt îmi doresc să fiu mamă tânără, când va fi, o să vă anunţ. El este exigent cu mine, vrea să fiu perfecţionistă când vine vorba de muzică." spunea Ștefania la începutul relației sale cu Speak, pentru emisiunea "Vorbește lumea".


Recent, Ştefania şi Speak au fost puşi LA PERETE de www.protvplus.ro şi au avut parte de cel mai sincer interviu. Ea i-a amintit lui ca punctul lui slab e...tot ea, iar el a mărturisit că, deşi nu suportă când pierde lucruri, o consideră foarte carismatică. 

Interviu complet, aici:

Sursa foto Sold Out Media și Instagram.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies