Zac Efron e singur din nou, după ce s-a despărțit de iubita de pandemie Vanessa Valladares

Zac Efron e singur din nou, după ce s-a despărțit de iubita de pandemie Vanessa Valladares
Zac Efron și Vanessa Valladares au fost împreună 10 luni. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 21 Aprilie 2021
Data actualizare: 21 Aprilie 2021
Zac Efron și Vanessa Valladares au luat-o pe drumuri diferite, după ce timp de 10 luni păreau să aibă un viitor împreună. Un prieten al actorului din „Baywatch” a dezvăluit de ce s-au despărțit cei doi.

Zac Efron s-a retras în Australia când pandemia de Covid-19 a lovit America. Aici a cunoscut-o pe Vanessa Valladares (25 de ani), care era ospătăriță într-un local din New South Wales. După 10 luni de relație în pandemie, cei doi au luat-o pe drumuri diferite, informează ziarul australian The Daily Telegraph.

Un prieten de-al actorului, care lucrează la un post de radio local, a confirmat știrea. Kyle Sandilands a explicat și motivul pentru care cei doi nu au mai putut continua relația.

Nu e un zvon, e adevărat. Nu e de ieri, dar au apucat-o pe drumuri difierite. Au petrecut mult timp împreună câtă vreme el nu a avut de muncă, luând prânzul și trăind la conacele de pe plajă; e o viață fabuloasă. Apoi, munca revine și te trezește la realitate, e mare păcat”, a spus acesta pentru sursa citată.

FOTO: Getty Images/Profimediaimages.ro

Se pare că Zac Efron nu a mai avut timp de „iubita lui de pandemie”, fiindcă a reluat filmările la documentarul Cu picioarele pe pământ cu Zac Efron, realizat de Netflix.

Zac Efron și Vanessa Valladares s-au cunoscut în vara anului trecut, pe vremea când ea era ospătăriță la Byron Cafe. Pentru a fi cu actorul de 33 de ani, ea și-a dat demisia. Acum vrea să devină fotomodel.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!