• Emisiuni
  • Vocea României
  • Confruntări Vocea României 2022: Ovidiu Gorincioi și Anastasia Budeșteanu au avut o chimie puternică pe piesa "I Love You"

Confruntări Vocea României 2022: Ovidiu Gorincioi și Anastasia Budeșteanu au avut o chimie puternică pe piesa "I Love You"

Ovidiu Gorincioi vs. Anastasia Budeșteanu au creat un moment sensibil la battle-uri cu intepretarea piesei "I love You". Chimia dintre cei doi a fost atât de evidentă, încât antrenorii s-au întrebat dacă nu cumva formează un cuplu.

"Eu am crezut că voi o să vă sărutați", a început prin a spunse Irina Rimes. "Eu nu stiu dacă aveți iubit, iubita acasă, dar eu aș fi făcut-o de dragul momentului, că a fost atât de magic (...). Ați fost foarte frumoși, foarte sensibili".

"Ați fost atât de mișto astăzi, încât ar fi trebuit să continuați ca un cuplu la Vocea României și să mergeți ca un singur concurent. Ca să vă avem pe amândoi în concursul ăsta. Poate că e doar o fantezie de-a mea, dar e și forma mea de a vă face un compliment pentru momentul ăsta, atât vouă, cât și lui Denis, care a ales foarte bine piesa asta. Cred că momentul vostru spune că muzica este și despre alte lucruri decât despre acea întindere vocală și acele note sus. Felicitări!, a adugat și Tudor Chirilă despre concurenții lui Denis.

La final, The Motans a ales să meargă mai departe cu Anastasia Budeșteanu.

Vezi interpretarea celor doi în materialul video de mai sus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni