Confruntări Vocea României 2022: Vlad Nicolici și Laura Oana, o explozie de energie cu piesa "Roata Morii se-nvârtește"

18 Noiembrie 2022, 23:59

Citeste mai mult despre: Vlad Nicolici, Laura Oana,

Vlad Nicolici și Laura Oană sunt doi concurenți care au luat cu asalt scena de la Vocea României. Duo-ul ales de The Motans pentru confruntări a oferit o reintepretare a piesei Roata Morii se-nvârtește, care i-a făcut pe antrenori să se ridice în picioare.

"A fost o explozie de energie momentul vostru. A fost ceva fix pe sufletul meu. Eu m-am distrat maxim, poate că nici nu am fost atentă la voci așa cum ar fi trebuit să fiu. Pentru că mă distram, dansam. Eram cu voi pe scenă", a spus Irina Rimes

"Sincer, eu nu v-aș fi pus împreună. Mi se pare că pentru moment a fost foarte bine că ați fost împreună, pentru că v-ați ajutat unul pe celalalt. Dar pentru echipa Denis o să fie o pierdere mare, oricare dintre voi. Îi mulțumesc lui Denis că m-a ajutat să îl descopăr și eu pe Vlad. Ți s-a potrivit foarte bine. Mi se pare că momentul a înăbușit-o un pic pe Laura. Mie mi-a plăcut mai tare Laura în audițiile pe nevăzute", a adăugat și Smiley.

La finalul momentului, The Motans a ales să meargă mai departe cu Laura Oanea, iar Vlad Nicolici a fost salvat de Smiley și Theo Rose.

Vezi interpretarea celor doi în materialul video de mai sus.


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies