EL a fost desemnat cel mai sexy barbat in viata. Asa e? FOTO

20 Noiembrie 2013, 12:12


	EL a fost desemnat cel mai sexy barbat in viata. Asa e? FOTO

Editorii revistei People au desemnat, marti, cel mai sexy barbat in viata pe anul 2013. Revista People acorda acest titlu in fiecare an, in luna noiembrie. Primul castigator a fost actorul australian Mel Gibson, in anul 1985.

Optiunea celor de la People a fost Adam Levine, solistul formatiei rock Maroon 5 si jurat al emisiunii "The Voice" de pe postul NBC.

"Ca muzician, visezi sa castigi premii Grammy si nu m-am asteptat sa castig un asemenea premiu", a spus Adam Levine.

Solistul, in varsta de 34 de ani, care este logodit cu top-modelul Victoria's Secret Behati Prinsloo, a declarat revistei People ca a fost uluit de aceasta veste, informeaza reuters.com, citat de Mediafax.

Printre castigatorii din anii precedenti, desemnati de revista People, se numara Channing Tatum, Brad Pitt, Johnny Depp, Ryan Reynolds, George Clooney si Matt Damon.

Adam Levine a debutat in lumea filmului anul trecut, primind un rol in serialul de televiziune "American horror Story". Acesta a jucat in lungmetrajul "Can A Song Save Your Life?" (2013), cu Keira Knightley si Mark Ruffalo, care a avut premiera la Festivalul International de Film de la Toronto.

Trupa Maroon 5, care a devenit celebra in 2002 cu albumul "Songs About Jane", si-a lansat al patrulea album, "Overexposed", in 2012.

Dintre piesele trupei fac parte "This Love", "She Will be Loved" si "Moves Like Jagger", in colaborare cu Christina Aguilera.

In 2012, castigatorul titlului de cel mai sexy barbat in viata a fost actorul american Channing Tatum.

Printre castigatorii acestui titlu in anii precedenti se numara Johnny Depp (2009 si 2003), Matt Damon (2007), Matthew McConaughey (2005), Jude Law (2004), Ben Affleck (2002) si Brad Pitt (2000 si 1995).


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies