Vocea - Jurnal de poveste. Cristina Joia: Și acum, când realitatea din jur devine prea apăsătoare, mă refugiez în locul acela magic

07 Decembrie 2022, 13:53


	Vocea - Jurnal de poveste. Cristina Joia: Și acum, când realitatea din jur devine prea apăsătoare, mă refugiez în locul acela magic
Autor: Dan L. Brumar

Alături de antrenorii și prezentatorul Vocea României, prieteni ai emisiunii, ne-au împărtășit care sunt cele mai importante voci din viețile lor, care le-au călăuzit pașii și i-au făcut să fie, astăzi, oamenii admirați de cei care îi urmăresc. Toate poveștile lor pot fi descoperite aici: Vocea – Jurnal de poveste.

Pe Cristina Joia o știm de la Visuri la cheie, acolo unde, alături de colegii ei, schimbă viețile oamenilor prin renovările pe care le fac. Pe Cristina o recunoaștem imediat după arta pe care o face și pasiunea pe care o transpune în pictură. Drumul ei în lumea aceasta a început de mică, iar oamenii pe care i-a întâlnit au făcut-o să fie artistul de astăzi.

Și acum, când realitatea din jur devine prea apăsătoare, mă refugiez în locul acela magic, după draperia grea de catifea, cu miros de culori în ulei și tutun. Un astfel de refugiu sunt convinsă că-și vor găsi și concurenții de la Vocea României care, acum, descoperă mentorii care le vor călăuzii pașii. Noi suntem între Dumnezeu și pământ, murim și înviem prin arta noastră, găsim drumul către noi pentru ca apoi să-l pierdem... și iar căutăm până în ultima clipă. Sensul artei e  în căutări, nu în destinația finală...”, spune Cristina Joia.

Ce voci i-au schimbat viața Cristinei Joia și care este întreaga ei poveste, putem afla ascultând Vocea – Jurnal de poveste.


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies