• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României 2022: Semifinala. Winael Baldus a ajuns în Marea Finală de vineri, 23 decembrie  

Vocea României 2022: Semifinala. Winael Baldus a ajuns în Marea Finală de vineri, 23 decembrie  

În primul LIVE de la Vocea României a făcut senzație în rândul publicului și i-a ridicat pe antrenori în picioare. Semifinala a fost, pentru el, o a doua mare oportunitate de a le arăta tuturor de ce este în stare – lucru pe care l-a făcut cu măiestrie!

Winael Baldus, care s-a îndrăgostit iremediabil de România în timp ce se afla într-o vacanță de Crăciun, a ridicat publicul în picioare și a adus emoții în sufletele telespectatorilor cu interpretarea piesei „De-ai Fi Tu Salcie La Mal”. Theo Rose a mărturisit că, în timpul repetițiilor i-a explicat lui Winael că piesa este „un fel de imn” în România.

Irina Rimes: „A fost cel mai drăgut moment pe care l-am văzut. A cântat o piesă în limba româna și a fost excepțional. Pentru mine tu ești finalistul”.

Tudor Chirilă: „Te felicit. A fost o interpretare excelentă!”

Smiley: „Eu m-am cutremurat cu totul toată piesa asta. Am trăit fiecare cuvânt alături de tine. Îți mulțumesc foarte tare că ne-ai ales”

Theo Rose: „Cred că ar trebui să ne cerem iertare de la tine pentru că am pus presiune. Știu că ți-a fost teamă că îi vei dezamăgi pe români, dar le-ai adus o mare bucurie. Te felicit, ai fost super tare!”

Denis: „A fost superb! Bravo! Piesa respectivă e una dintre cele mai grele în română.  Ai cântat-o superb!”


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni