• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, 8 septembrie 2023: Maria Guci, surprinza primei ediții: „Ești fantastică!”

Vocea României, 8 septembrie 2023: Maria Guci, surprinza primei ediții: „Ești fantastică!”

Maria Guci are 29 de ani, este coafeză, dar în timpul liber cântă la nunți și la petreceri, iar la Vocea României a venit pregătită să impresioneze antrenorii. Ea provine din Republica Moldova și are o poveste de viață extrem de tristă, dar impresionantă.

 

 La 17 ani, a fost abuzată de doi bărbați care au urmărit-o până acasă și i-au pus cuțitul la gât, cerându-i să nu țipe. Toată tragedia prin care a trecut a făcut-o să își dorească să își ia viața, însă a găsit puterea interioară pentru a depăși momentul, cu ajutorul muzicii.

Pe scena „Vocea României”, Maria a dat tot ce a avut mai bun și a reușit să întoarcă 3 din cele 4 scaune ale antrenorilor: Smiley, Irina Rimes și echipa Theo Rose și Horia Brenciu.

„Maria, ești fantastică! Ai o voce extraordinară! Mă așteptam să se spargă vreun reflector pe aici. Mă bucur că am ocazia să mă lupt pentru tine”, a spus Smiley.

După ce antrenorii s-au confruntat în argumente pentru a o convinge pe Maria să aleagă echipa potrivită, aceasta a decis să meargă mai departe cu Smiley.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EPISODUL 2 VOCEA ROMÂNIEI ESTE DISPONIBIL, ÎN AVANS, PE VOYO!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni