• PRO TV
  • Cristi și Raluca Pulhac, vacanță în Maroc. Soția fotalistului a făcut furori într-o ținută super sexy

Cristi și Raluca Pulhac, vacanță în Maroc. Soția fotalistului a făcut furori într-o ținută super sexy

Cristi și Raluca Pulhac, vacanță în Maroc. Soția fotalistului a făcut furori într-o ținută super sexy

Fotbalistul Cristi Pulhac și soția lui Raluca sunt împreună de aproape 11 ani și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă. Chiar dacă s-a restras din activitatea de fotbalist profesionist, Cristi are în continuare foarte mulți fani, care îl urmăresc pe rețelele sociale. 

Cei doi călătoresc foarte mult, iar fotografiile lor din locurile exotice pe care le vizitează adună mii de like-uri. Raluca a devenit o adevărată influenceriță. Ea știe să se facă mereu remarcă prin ținute elegante și sexy.

 
Cu o siluetă de invidiat, soția fostului fotbalist de la Dinamo a fost irezistibilă în recenta vacanță, petrecută în Maroc. A fost o ocazie frumoasă de a-și sărbători ziua de naștere, pe 9 noiembrie. Frumoasa brunetă a purtat un top cu un decoleteu amețitor și o fustă mini, ambele de culoare albă. 



Într-o altă zi, Raluca și-a asortat topul cu o pereche de blugi, iar ținuta a atras imediat atenția urmăritorilor ei, felicitând-o pentru această alegere. „Superbaaa”, „Wooow” „Jeans are wow .... tu și mai și ... de unde i-ai achizitionat?”, au fost doar câteva dintre comentarii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raluca ???? (@raluk_a)



Citește și: Soția lui Cristi Pulhac, fermecătoare pe plajele din Republica Dominicană. Costumele de baie care i-au pus în valoare silueta
 

Sursă foto: Instagram/ raluk_a
Vezi și: 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni