• PRO TV
  • Theo Rose a spus câte kilograme s-a îngrășat în 6 luni de sarcină!

Theo Rose a spus câte kilograme s-a îngrășat în 6 luni de sarcină!

Theo Rose a spus câte kilograme s-a îngrășat în 6 luni de sarcină!

Theo Rose este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară, aceasta bucurându-se atât de notorietatea pe care i-o oferă cariera sa, cât și de iubirea necondiționată a partenerului ei de viață, Anghel Damian. Ea și regizorul serialului CLANUL formează un cuplu superb și în câteva luni vor deveni părinți!

Theo Rose este însărcinată în 6 luni, iar acest lucru nu poate să îi ofere decât motive de bucurie. Artista, deși la început a fost discretă cu privire la sarcina ei, în ultima perioadă și-a ținut fanii la curent cu toate schimbările produse în viața ei. 

Zilele trecute, vedeta a răspuns mai multor întrebări pe InstaStory, una dintre ele fiind referitoare la kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Fără să stea prea mult pe gânduri, antrenoarea de la Vocea României a spus că în primul trimestru a slăbit din cauza grețurilor, iar în următoarele luni a reușit să ia în greutate 10 kilograme.

''Mi se pare mult să zic cât m-am îngrășat pentru că eu în primul trimestru mai degrabă am slăbit fiindcă am avut grețuri. Plecând de la o greutate de 45 kilograme, acum nu mai m-am cântărit de vreo două săptămâni, dar estimez că aș avea 55 de kilograme. Nu m-am omorât cu mâncatul, dar este normal să iei greutate”, a spus ea.

Mai mult decât atât, Theo Rose susține că își dorește ca și după naștere să se mențină tot la 55 de kilograme deoarece aspectul ei fizic s-a îmbunătățit odată cu sarcina. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS CUM ARATĂ THEO ACUM)

„După ce nasc mi-aș dori să rămân la 55 kilograme. Mi se pare, în sfârșit, că arăt și eu ca om, am și eu obraji. Sarcina asta a fost minune pentru mine, am scăpat de stres și anxietăți.'', a declarat Theo Rose pe pagina ei de Instagram. 

Sursă foto: Theo Rose/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni