• PRO TV
  • Un nou scandal monstru între Kanye West și Kim Kardashian. Motivul pentru care rapperul e complet nemulțumit

Un nou scandal monstru între Kanye West și Kim Kardashian. Motivul pentru care rapperul e complet nemulțumit

Un nou scandal monstru între Kanye West și Kim Kardashian. Motivul pentru care rapperul e complet nemulțumit

Kim Kardashian și Kanye West sunt la cuțite, din nou! Cuplul se află în conflict din cauza unei postări făcute pe TikTok. 

Kanye West a acuzat-o pe Kim că i-a permis fiicei sale să publice clipuri pe rețeaua de socializare TikTok. Rapperul de culoare nu a ezitat să-i scrie un mesaj tăios fostei sale soții. Postarea comentariului include și o poză cu North surprinsă în ipostazele video.

De vreme ce suntem divorțați, vreau să știu ce trebuie să fac cu privire la fiica mea, care apare pe TikTok împotriva voinței mele?”, a semnalat artistul pe rețelele de socializare.

Kim Kardashian și fiica ei, North, au un cont comun de TikTok (@kimandnorth). Aici, cele două împărtășesc cu fanii filmulețe drăgălașe despre viața lor adorabilă. Nu este prima data când rapperul îi spune lui Kim să nu mai posteze nimic pe rețelele sociale cu și despre copii lor fără consințământul lui.

La scurt timp, diva a reacționat la mesajul social media scris de fostul ei soț: „Nevoia constantă a lui Kanye de a mă ataca în interviuri și pe rețelele de socializare este de fapt mai dureroasă decât orice TikTok creat de North. În calitate de părinte și de principala persoană care are grijă de copii, fac tot posibilul să o protejez pe fiica noastră permițându-i în același timp să își exprime creativitatea în mediul pe care și-l dorește cu supravegherea unui adult – pentru că asta îi aduce fericire”.

Citește și: Kat Von D, în pericol în propria casă: “Mi-era teamă că intrusul îmi va lovi copilul”

Apoi, Kim a mai explicat că divorțul a fost dificil și pentru copii și că obsesia lui Kanye de a încerca să controleze situația într-un mod negativ și public nu face altceva decât să provoace și mai multă durere la adresa ei. “De la început, nu mi-am dorit altceva decât o relație sănătoasă prin care să ne creștem copiii și mă întristează că West continuă să facă acest lucru imposibil la fiecare pas”, a spus vedeta.

Îmi doresc să mă ocup de toate problemele referitoare la copiii noștri în privat și sper că va putea răspunde în sfârșit celui de-al treilea avocat pe care l-a avut în ultimul an pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă”, a mai declarat Kim Kardashian pe una dintre rețelele de socializare.

Apoi, Kanye a ripostat, acuzând-o din nou: „America te-a văzut încercând să îmi răpești fiica de ziua ei naștere fără să îmi spui adresa. Ai trimis paza în interiorul casei ca să mă joc cu fiul meu, apoi m-ai acuzat că am furat, a trebuit să fac un test antidrog după petrecerea lui Chicago pentru că m-ai acuzat că mă droghez”. 

Kim Kardashian a fost cea care a intentat divorțul de Kanye West în 2021, după un mariaj de circa șapte ani. În timpul procesului, Kim a cerut custodia comună a celor patru copii pe care îi are cu rapper-ul: North, Chicago, Saint și Psalm.

Foto: Gettyimages

Vezi și:
Making of – Românii au Talent: Imagini din culise

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni