marime text:

Pepe a dezvaluit mesajele lui Tudy catre Oana: “Cat te iubesc, baby, esti viata mea!”

Pepe a dezvaluit mesajele lui Tudy catre Oana:  Cat te iubesc, baby, esti viata mea!
Pepe a dezvaluit mesajele lui Tudy catre Oana: “Cat te iubesc, baby, esti viata mea!”

Pentru a demonstra tuturor ca a spus adevarul si ca este in posesia unor filmulete compromitatoare cu Oana, Pepe a citit in direct la Happy hour cateva din mesajele pe care Tudy i le-a trimis Oanei.

In primul sms, Tudy o cearta pe sotia lui Pepe ca nu este cu el: “Tu nu trebuia sa fii la cafea acum, trebuia sa fii cu mine!”.

O sa-i racoresc pe toti cei care n-au suportat-o pe Oana”, spune Pepe. Al doilea mesaj citit de el in cadrul emisiunii Happy Hour este decupat dintr-un filmulet cu cei doi, iar Pepe l-a citit cu o intonatie specifica: o voce sacadata, care gafaie – insinuand ca Oana si Tudy se aflau in momente extrem de intime: “Oana, cat te iubesc baby, te iubesc mult, esti viata mea, puiule!”.

Pepe a marturisit ca, dupa ce i-a zis Oanei ca stie de aventura ei, in prima faza, aceasta a inceput sa planga, sa stea in genunchi si sa se tavaleasca, rugandu-l s-o ierte. La mai putin de jumatate de ora, Oana s-a razgandit si i-a spus ca nu vrea sa strice prietenia frumoasa pe care o are cu Tudy, pentru “gelozia bolnava” a lui Pepe.

 

Asa arata tanara care era sa fie data afara de la serviciu pentru ca este prea sexy! FOTO Miley Cyrus, dezbracata in pat. Imaginile surprinse de un amic al vedetei sunt mai scandaloase decat orice gest facut pana acum

Articole pe acelasi subiect:

parerile vizitatorilor86 mesaje