Pepe a dezvaluit mesajele lui Tudy catre Oana: “Cat te iubesc, baby, esti viata mea!”

23 Martie 2011, 19:01

Pepe a dezvaluit mesajele lui Tudy catre Oana:  Cat te iubesc, baby, esti viata mea!
Citeste mai mult despre: Pepe, Catalin Maruta, Happy Hour, Oana Zavoranu,
Pentru a demonstra tuturor ca a spus adevarul si ca este in posesia unor filmulete compromitatoare cu Oana, Pepe a citit in direct la Happy hour cateva din mesajele pe care Tudy i le-a trimis Oanei.

In primul sms, Tudy o cearta pe sotia lui Pepe ca nu este cu el: “Tu nu trebuia sa fii la cafea acum, trebuia sa fii cu mine!”.

O sa-i racoresc pe toti cei care n-au suportat-o pe Oana”, spune Pepe. Al doilea mesaj citit de el in cadrul emisiunii Happy Hour este decupat dintr-un filmulet cu cei doi, iar Pepe l-a citit cu o intonatie specifica: o voce sacadata, care gafaie – insinuand ca Oana si Tudy se aflau in momente extrem de intime: “Oana, cat te iubesc baby, te iubesc mult, esti viata mea, puiule!”.

Pepe a marturisit ca, dupa ce i-a zis Oanei ca stie de aventura ei, in prima faza, aceasta a inceput sa planga, sa stea in genunchi si sa se tavaleasca, rugandu-l s-o ierte. La mai putin de jumatate de ora, Oana s-a razgandit si i-a spus ca nu vrea sa strice prietenia frumoasa pe care o are cu Tudy, pentru “gelozia bolnava” a lui Pepe.

 

Vezi episoade in intregime pe