• PRO TV
  • iLikeIT revine cu un nou sezon din 21 februarie la PRO TV

iLikeIT revine cu un nou sezon din 21 februarie la PRO TV

iLikeIT revine cu un nou sezon din 21 februarie la PRO TV

Cea mai interactiva si captivanta emisiune IT revine sambata, 21 februarie, cu un nou sezon plin de demonstratii, gadget-uri de ultima generatie si invitati surpriza!

Noul sezon va prezenta telespectatorilor invitati din toate domenile tech, de la specialisti IT, la cei telecom sau influenceri din social media. Alaturi de acestia, George Buhnici si Marian Andrei vor face deliciul publicului prezentand cele mai noi aplicatii, gadget-uri sau tehnologii revolutionare.

„iLikeIT este mai mare ca niciodata! Emisiunea de sambata este o completare fireasca a celor doua rubrici zilnice existente in cadrul stirilor de dimineata. In fiecare sezon, numarul tot mai mare de telespectatori ne bucura, fiind o dovada ca noutatile din internet si tehnologie sunt pe placul romanilor. Vom continua sa prezentam cele mai noi tendinte din domeniu, precum lansarile marilor producatori de la  Mobile World Congress - cel mai mare eveniment global dedicat mobilitatii”, a declarat George Buhnici. 

Sambata, incepand cu ora 10:00, sezonul 4 iLikeIT face un rezumat al celui mai mare eveniment din industria IT: Consumer Electronics Show din Las Vegas unde au fost prezentate peste 20.000 de produse in fata a 160.000 de vizitatori din intreaga lume. La iLikeIT George va prezenta in premiera smartphone-ul cu ecran curbat echipat cu cel mai rapid procesor existent pe piata, precum si un acumulator extern revolutionar care poate fi folosit si pentru a face poze. 

Tot sambata, aflam care sunt cele mai utile aplicatii pentru camera foto a telefonului. Cea mai populara aplicatie a momentului este Fyuse. Creata de un roman stabilit in Statele Unite ale Americii, aplicatia este deja un competitor deloc de neglijat al Instagram sau Facebook. In aceeasi editie va fi dezvaluita suma colosala platita in 2014 de utilizatorii Candy Crush Saga, si se va discuta despre dispozitivele mobile ce vor fi lansate la targul din Barcelona unde va fi prezenta si echipa iLikeIT.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni