• PRO TV
  • După ce concurent de la Survivor i s-au aprins călcâiele lui Emil Rengle. „Cu băiatul ăsta țin”

După ce concurent de la Survivor i s-au aprins călcâiele lui Emil Rengle. „Cu băiatul ăsta țin”

După ce concurent de la Survivor i s-au aprins călcâiele lui Emil Rengle. „Cu băiatul ăsta țin”

Primul episod din noul sezon Survivor i-a adunat pe foștii concurenți în fața televizorului. Luni seară, Emil Rengle și-a exprimat impresiile despre competitori și a dezvăluit pe cine va susține în această ediție. 

Dansatorul a retrăit emoțiile pe care le-a avut acum un an, când a ajuns în Republica Dominicană alături de ceilalți Faimoși.  

„Mă uit la Survivor și îmi amintesc că anul trecut eram acolo și știți ce am făcut? Mi-am comandat de mâncare. Mi-am adus aminte de suferința aia, de greutatea aia...și acum merit să mănânc. Mi-am comandat multă mâncare, ca să mă uit de pe cealaltă parte și să mănânc”. 



Emil Rengle este prieten cu Remus Boroiu și chiar l-a vizitat în Bali anul trecut. Cu toate acestea, dansatorul dezvăluie că va susține un alt concurent, din echipa Războinicilor. 

„Am întârziat puțin, dar l-am prins fix pe fratele Remus pe traseu. Sper să aducă puncte pentru Faimoși, dar deocamdată văd că Faimoșii sunt mai varză decât am fost noi.”

Emil Rengle a postat un video amuzant la Instagram Story, în care arată că îl va susține pe Andrei Crișan de la Războinici. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos) 

Citește și: Survivor România 2023. Cine este Andrei Krișan din echipa Războinicilor


Sursă foto: Instagram/ Emil Rengle 
Vezi și: DOC vs Andrei Krișan – Este 5-0 pentru Războinici




 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni