• PRO TV
  • Cum arată Cristina Pucean nemachiată. Iubita lui Bogdan de la Ploiești s-a afișat complet naturală, fără nicio reținere

Cum arată Cristina Pucean nemachiată. Iubita lui Bogdan de la Ploiești s-a afișat complet naturală, fără nicio reținere

Cum arată Cristina Pucean nemachiată. Iubita lui Bogdan de la Ploiești s-a afișat complet naturală, fără nicio reținere

Cristina Pucean este una dintre cele mai dorite dansatoare din România, datorită modului în care arată. Fizicul ei atrage bărbații ca un magnet și nu puțini sunt cei care se înghesuie să îi ofere bani, în timp ce dansează la evenimente, cuceriți total de felul în care se mișcă.

Gallery

Cristina Pucean întoarce capetele pe stradă pe oriunde ar merge și mulți bărbați și-ar dori-o aproape. Aceasta se laudă pe rețelele de socializare cu fizicul ei, motiv pentru care, Bogdan de la Ploiești este mereu cu ochii în patru.

Cristina Pucean s-a afișat nemachiată pe rețelele de socializare

Dacă bărbaților le-a atras atenția felul în care arată, dar și modul în care se machiază, fetele sunt atente la fizicul ei și la modul în care se machiază. Majoritatea evenimentelor la care este chemată se desfășoară seara, ceea ce înseamnă că și machiajul ei este unul mai amplu.

Citește și:

​Cu toate că mereu apare machiată, de data aceasta, Cristina Pucean și-a luat fanii prin surprindere și s-a postat nemachiată. Fără strop de produs de înfrumusețare pe față, iubita lui Bogdan de la Ploiești s-a afișat mai naturală ca niciodată (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS).

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești vor să facă nuntă

S-au împăcat și despărțit de nenumărate ori, dar, dar fiecare dată, tot împreună au ajuns. Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești le-au închis gura tuturor răutăcioșilor și au anunțat că vor deveni soț și soție.

La doar câteva zile de când au fost acuzați că mimează despărțirea, pentru a atrage atenție asupra lor, Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au vorbit despre următorul pas pe care vor să îl facă în relație.

Citește și:

„Normal că va avea loc nunta! Când va avea loc nunta noastră, trebuie să vă pregătiți cu totul, pentru că deja am în cap ceea ce urmează să fac”, a spus Bogdan de la Ploiești, conform Playtech.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni