• PRO TV
  • Cum a petrecut sărbătorile Daniel Nuță. Protagonistul din serialul „Groapa”, despre „lista de dorințe” pentru 2024

Cum a petrecut sărbătorile Daniel Nuță. Protagonistul din serialul „Groapa”, despre „lista de dorințe” pentru 2024

Cum a petrecut sărbătorile Daniel Nuță. Protagonistul din serialul „Groapa”, despre „lista de dorințe” pentru 2024

Daniel Nuță a petrecut Crăciunul și Revelionul în Thailanda, unde a explorat cosmopolitul Bangkok, dar și insulele de o frumusețe copleșitoare. Actorul care interpretează rolul lui Sașa Vlahu în serialul „Groapa” a împărtășit mai multe imagini din călătoria lui.

Daniel Nuță a realizat un video cu drona, arătând o plajă superbă pe care s-a relaxat. Se pare că actorul a fost însoțit de iubita lui. (Vezi galeria foto) 

„Ultima zi din vacanță a fost pe cultură. Am văzut 2 locuri tari din Bangkok: Grand Palace și preferatul, MOCA - Museum of Contemporary Arts * recomand oricui ajunge în oraș. E prima oară în Thailanda, dar mi-a plăcut enorm. Revin sigur. La mulți ani! Să avem un an bombastic!”, a menționat Nuță.

Gallery

Înainte de 1 ianuarie 2024, actorul a ținut să transmită un mesaj pe rețelele sociale, pentru a face o retrospectivă a anului 2023, pe care îl consideră unul de succes. 

„Vreau foarte mult să mulțumesc tuturor oamenilor care au fost în jurul meu anul acesta. A fost un an foarte bun, începând cu lansarea serialului de pe Netflix (n.r. ”Rise of Empires: Ottoman”), apoi a venit proiectul GROAPA de la PRO TV și VOYO și multe alte proiecte care se vor realiza în 2024. Urmează și un serial foarte bun, pe care îl vom face cu Academia „Studiourile Buftea” și colegii de acolo. O să vă spun mai multe la momentul potrivit”.

Daniel Nuță a menționat că, înainte de 31 decembrie, își face o listă cu dorințe, gândindu-se la ce i-ar plăcea să facă în anul următor.

„De cele mai multe ori nu-mi iese ceea ce-mi propun, poate chiar 50%, dar importantt este că am un drum pe care vreau să merg și știu foarte clar ce vreau să se întâmple cu mine și cu oamenii din jurul meu în următorul an. Trag cât pot de mult să le îndeplinesc. Vă pup. Vă mulțumesc că sunteți cu mine. La mulți ani”, a scris Daniel Nuță. 

După lansarea serialului Groapa, Daniel Nuță are tot mai mulți fani. Unii îl opresc pe stradă, mai ales fetele. Mai multe despre acest lucru, actorul a povestit într-un interviu pentru cancan.ro :

reporter: Și relația cu fetele cum e acum, de când ești foarte cunoscut, că te opresc oamenii pe stradă?!

Daniel Nuță: Se întâmplă asta, vin și fetele să facem poze, doar poze. Sunt cuminte, sunt fidel, am o iubită acasă, pe care o iubesc.

reporter: Și când sunt scene cu pupat e geloasă?

Daniel Nuță: Atunci închide ochii, să nu vadă. Ea e conștientă, știe ce se întâmplă, dar închide ochii. Mai bine să nu vadă.

Sursă foto: arhiva PRO TV, Instagram/ Daniel Nuță 

Vezi și: Interviu: Daniel Nuță și sora lui, povești de familie

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni