• PRO TV
  • Gabrielle din “Xena, prințesa războinică”, de nerecunoscut la 52 de ani. Actrița a reapărut pe Instagram la 23 de ani de la apariția în serial

Gabrielle din “Xena, prințesa războinică”, de nerecunoscut la 52 de ani. Actrița a reapărut pe Instagram la 23 de ani de la apariția în serial

Gabrielle din “Xena, prințesa războinică”, de nerecunoscut la 52 de ani.  Actrița a reapărut pe Instagram la 23 de ani de la apariția în serial

Dacă Lucy Lawless, interpreta Xenei, a fost o prezență constantă în lumea filmului de când s-a încheiat serialul care a consacat-o și până în prezent, nu același lucru se poate spune și despre actrița Renee O'Connor.

Fanii Gabriellei au fost surprinși când au văzut un clip de pe Instagram, în care actrița vorbește, într-un interviu, despre apariția ei recentă în producția A Midsummer Night's Dream.

Renee O'Connor a devenit un superstar mondial odată cu rolul din "Xena, prințesă războinică". În 2019, Lucy Lawless a confirmat pentru revista Stellar că relația dintre Xena și Gabrielle a fost concepută de producători ca fiind una romantică. “La început, eu și Renne nu ne-am dat seama de acest lucru, însă producătorii știau în ce direcție se îndreaptă”.

Vezi si: A fost idolul copilăriei noastre! Lucy Lawless, actrița din Xena, apariție în public la 55 de ani

În 2017, Renne a povestit pentru Fox News că a rămas prietenă cu Lucy Lawless, cu care a jucat din nou, în 2021, în serialul My Life is Murder.

Cu atâtea seriale din trecut care au parte de remake-uri în prezent, nu este exclus ca în curând să revedem și Xena în variantă nouă. Actrița a fost întrebată dacă a vorbit despre asta cu fosta ei colegă.

Gallery


Lucy Lawless a mărturisit că au vorbit despre acest lucru, însă i se pare că povestea Xenei este încheiată.

„Se poate să fi vorbit. Nu-mi amintesc. Nu e o prioritate să vorbim despre asta, fiindcă oamenii discută deja de ani de zile și suntem cam obosite de această discuție”, a mărturisit actrița pentru metro.co.uk, adăugând că nimic nu e exclus.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni