• PRO TV
  • O femeie a mers cu un cadavru la bancă să ia un împrumut: „Unchiule, mă asculți? Trebuie să semnezi” VIDEO

O femeie a mers cu un cadavru la bancă să ia un împrumut: „Unchiule, mă asculți? Trebuie să semnezi” VIDEO

O femeie a mers cu un cadavru la bancă să ia un împrumut: „Unchiule, mă asculți? Trebuie să semnezi” VIDEO

Caz halucinant în Brazilia! O femeie din orașul brazilian Rio de Janeiro a mers cu un cadavru într-o bancă și a încercat să ia un credit în numele lui.

Îngrijitoarea s-a dus la sediul băncii cu cadavrul bătrânului și a încercat să obțină un împrumut simulând semnătura lui, însă a fost arestată. Potrivit poliției braziliene, bărbatul pe nume Paulo Roberto Braga (68 ani) era decedat de câteva ore.

Erika Vieira Nunes a intrat cu cadavrul aflat într-un scaun cu rotile în banca dintr-o suburbie a orașului Rio, marți, și i-a spus casierului că bărbatul dorea un împrumut de 17.000 de reali (3.250 de dolari), potrivit metro.co.uk.

Scenele înregistrate pe camerele de supraveghere o arată pe Erika Nunes încercând să-i plaseze un stilou între degete decedatului și să-l convingă să semneze, în timp ce capul acestuia se legăna înainte și înapoi.

Femeia a încercat să-i mențină capul pensionarului decedat în poziție verticală, spunându-i: „Unchiule, mă auzi? Trebuie să semnezi. Eu nu pot semna pentru tine”!

Angajații băncii au devenit suspicioși deoarece capul bărbatului continua să cadă pe spate și au sunat la poliție, care a arestat-o pe femeie pe loc și a acuzat-o de fraudă. Cadavrul a fost dus la morgă.

Foto Imago

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni