• PRO TV
  • Un cititor pe buze dezvăluie ce comentariu acid a făcut prințul Harry la încoronarea regelui Charles al III-lea

Un cititor pe buze dezvăluie ce comentariu acid a făcut prințul Harry la încoronarea regelui Charles al III-lea

Un cititor pe buze dezvăluie ce comentariu acid a făcut prințul Harry la încoronarea regelui Charles al III-lea

Sâmbătă, 6 mai, a avut loc ceremonia de încoronare a regelui Charles al III-lea, eveniment istoric pentru familia regală britanică. Harry, mezinul monarhului a fost prezent la Westminster Abbey, însă nu a avut niciun rol în cadrul ceremoniei de încoronare, ci a participat ca simplu spectator. 

Harry a privit din rândul al treilea și a fost așezat între soțul prințesei Eugenie, Jack Brooksbank, și prințesa Alexandra, verișoara regretatei regine Elisabeta a II-a. 

La un moment dat, camerele video l-au surprins pe Harry în timp ce vorbea cu soțul prințesei Eugenie. Jeremy Freeman, un cititor pe buze și un expert în limbajul corporal, a dezvăluit ce i-ar fi spus Harry lui Jack Brooksbank. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

Potrivit expertului citat de The Sun, Harry s-ar fi plâns de felul în care e tratat în timp ce se pregătea să asiste la încoronarea tatălui său. 

„M-am săturat de felul în care mă tratează!”, i-ar fi spus Harry, potrivit sursei citate mai sus. 

Nu este clar la cine se referea Harry când i-a spus lui Brooksbank că s-a săturat. În urma controversei legate de cartea sa, Spare, comentariul lui Harry ar fi putut viza membrii regali din familia sa. Este, de asemenea, posibil ca remarca sa să fi fost adresată presei britanice, în contextul în care Harry și Meghan au dat în judecată mai multe publicații din UK. 

„Nu este o situație ideală!”, ar fi continuat ducele de Sussex cu un aer posomorât. 

Cititorul pe buze spune că Jack Brooksbank i-ar fi răspuns lui Harry: „Dacă pot să vă fac ceva să vă simțiți mai bine... Nu este o viață liniștită, nu-i așa?”.

„Nu le pasă!”, ar fi adăugat Harry. 

La scurt timp după încoronare, Harry a zburat spre America pentru a fi alături de familia sa. În ziua în care tatăl său a fost încoronat rege al Regatului Unit, fiul său, micuțul Archie, a împlinit 4 ani. 

Citește șiFOTO Fanii regali, convinși că Meghan Markle s-a deghizat și s-a strecurat la încoronarea lui Charles

La numai 15 minute după ce s-a terminat încoronarea de la Westminster Abbey, Harry s-a urcat într-un BMW și a fost condus sub escorta poliției până la aeroportul Heathrow. Acolo, el s-a îmbarcat într-un zbor spre Los Angeles.

Surse regale au declarat că Harry a fost invitat la întâlnirea privată de la palat, dar a refuzat. Presa din UK a scris că o mare parte din familia regală a „răsuflat ușurată”, însă regele, în vârstă de 74 de ani, a fost „cu adevărat dezamăgit că fiul său nu a rămas”. Tot jurnaliștii britanici au scris că regele Charles al III-lea ar fi închinat un pahar în cinstea nepotului său Archie. 

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni