A fost agent Scully în X Files și se prgateste să fie Margaret Tatcher în The Crown. Cum arată Gillian Anderson la 50 de ani

A fost agent Scully în X Files și se prgateste să fie Margaret Tatcher în The Crown. Cum arată Gillian Anderson la 50 de ani
Citeste mai mult despre: Gillian Anderson, agent Scully, Dosarele X,
Autor: Doina Goanta
Data: 03 Septembrie 2019
Am urmărit cu sufletul la gură aventurile agenților Mulder și Scully în Dosarele X și am visat la o poveste de dragoste cu final fericit între cei doi protagoniști. Gillian Anderson a fost multă vreme raportată la cel mai celebru rol al său. 

La 50 de ani, actrița poate considera că are o carieră de succes. În prezent face furori în lumea teatrului: joacă pe West End, în Londra, în piesa All About Eve.

În plus în 2020, vă apărea în serialul premiat cu Emmy, The Crown, acolo unde o va interpreta pe “Doamna de Fier” – Margaret Tatcher. 

Din 2013 până în 2016, Gillian Anderson a jucat alături de sex simbolul Jamie Dornan în The Fall, un serial apreciat și premiat.

Ea a jucat rolul unui detectiv, iar el al unui criminal și violator în serie. "Gilian este incredibilă, este o actriță feroce", a spus Jamie Dornan despre colega sa.

Anul trecut, la 49 de ani, actrița a primit o binemeritată stea pe celebrul bulevard Walk of Fame. 

În 1996, Anderson a fost fost desemnată cea mai sexy femeie din lume de către FHM, iar în 2008 s-a clasat pe locul 21 în Topul celor mai sexy femei din toate timpurile.

De-a lungul timpului, presa a discutat în nenumerate rânduri despre presupusa relație dintre Gillian Anderson și David Duchovny și chimia celor doi actori. Într-un interviu acordat ziarului Huffington Post, actrița a vorbit deschis despre relația lor și a mărturisit că cei doi sunt doar buni prieteni.

Când reporterul a întrebat-o dacă speculațiile despre relația sa cu actorul din Californication sunt adevărate, actrița a spus că nu. "Acum că totul s-a terminat, îți pot raspunde că nu. Era o idee frumoasă, dar nu se va întâmplă".

În prezent, actrița este cuplata cu scriitorul Peter Morgan si are trei copii, din două relații diferite.

FULLSCREEN
A fost agent Scully în X Files și se prgateste să fie Margaret Tatcher în The Crown. Cum arată Gillian Andrson la 50 de ani
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO