Brigitte Năstase şi-a ales inelul de logodnă! Vezi miercuri, La Măruţă, de ce crede că e mai grozav ca cel de la Ilie

Citeste mai mult despre: Brigitte Nastase, inel de logodna, La Maruta,
Data publicarii: 20 Noiembrie 2018
Data actualizare: 20 Noiembrie 2018
Miercuri, 21 noiembrie, Brigitte Năstase arată La Măruţă ce inel spectaculos de logodnă şi-a ales.
A avut mai multe opţiuni, pregătite de bărbatul pe care îl iubeşte, în complicitate cu angajaţii magazinului ei preferat, dar a ales ce i-a plăcut mai mult! Criteriul principal după care a făcut selecţia? Să fie cel puţin de două ori mai frumos şi mai preţios ca cel primit de la Ilie Năstase. Motivul? Să nu mai spună răuvoitorii că numai fostul tenismen îi putea pune lumea la picioare. 

Cum arată inelul spectaculos, care va face multe domnişoare nemăritate să viseze, vedeţi în exclusivitate, La Măruţă. Mai mult, bruneta povesteşte în detaliu şi de ce, înainte de a primi inelul de logodnă, ea şi Cornel, bărbatul pe care îl iubeşte, poartă deja verighete. 

Brigitte Sfăt a anunţat că are un nou iubit încă din luna februarie a acestui an, la scurt timp după ce vedeta a intentat divorţ de Ilie Năstase.  Cornel Oană e din Târgovişte, are 34 de ani, frecventează sălile de fitness şi e asociatul lui Brigitte la un magazin cu produse de lux. Şi, dat fiind faptul că e al patrulea soţ al brunetei, să sperăm că e cu noroc. 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies