Cât de mare a crescut Liam, băiatul lui Laurențiu Reghecampf! Fotografia emoționantă publicată de antrenor

Cât de mare a crescut Liam, băiatul lui Laurențiu Reghecampf! Fotografia emoționantă publicată de antrenor
Citeste mai mult despre: Laurentiu Reghecampf, corina caciuc,
Data publicarii: 20 Octombrie 2022
Data actualizare: 20 Octombrie 2022
Laurențiu Reghecampf este mai fericit ca niciodată de când a venit pe lume cel de-al treilea fiu, Liam. Viața i s-a schimbat radical și se mândrește cu acest lucru, dovadă fiind postările pe rețelele de socializare. Iată cât de mare a crescut Liam, fiul lui din relația cu noua parteneră, Corina Caciuc.

Antrenorul este mai activ ca niciodată în mediul online, acolo unde nu se mai ferește să facă publice momentele importante care se petrec în viața lui. Totul s-a schimbat de când a venit pe lume Liam, cel de-al treilea băiețel, iar cei care îl urmăresc au observat deja acest lucru. În urmă cu scurt timp, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au publicat câteva imagini cu cel mic, iar internauții au rămas uimiți să vadă cât de mult a crescut băiatul lor.

Îmbrăcat într-o geacă albastră și cu o căciulă pe cap, Liam a fost surprins în brațele tatălui său. Clipul video a fost publicat, mai apoi, atât de Corina Caciuc, cât și de Laurențiu Reghecampf.

Ce mesaj a transmis Anamaria Prodan după botezul lui Liam

Anamaria Prodan a făcut abstracție de tot scandalul pe care îl are cu încă soțul ei și i-a transmis lui Liam un mesaj emoționant, chiar în ziua botezului. 

„Noi familia Prodan îi urăm celui mic, Liam, viață de vis ! Pentru a pune stop speculațiilor apărute în presă, vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre! Din respect și dragoste pentru copiii familiei, noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu, iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp”, a scris impresara atunci pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI: Secretul tinereții veșnice a fost descoperit


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!