Catalin Maruta a inregistrat record de audienta la Happy Hour

Catalin Maruta a inregistrat record de audienta la Happy Hour
Citeste mai mult despre: Happy Hour, audiente, emisiuni,
Data publicarii: 20 Februarie 2009
Data actualizare: 20 Februarie 2009
Joi, 19 februarie, in intervalul orar in care a fost difuzata emisiunea \"Happy Hour\" (17.45 – 18.59), Catalin Maruta si invitatii sai au fost urmariti in momentul de maxima audienta inregistrat la ora 18.58 de peste doua milioane si jumatate de telespectatori la nivelul intregii populatiia Romaniei si un rating de 14,4 puncte la nivelul publicului din mediul urban.

Ieri, 19 februarie, emisiunea Happy Hour s-a detasat considerabil in topul preferintelor telespectatorilor din medial urban plasindu-se in fruntea clasamentului cu 9,5 puncte de rating si 26,7% cota de piata. Antena 1 s-a plasat pe locul al doilea, inregistrind 5,7 puncte de rating, aproape jumatate din ratingul obtinut de Pro Tv si 15,9% cota de piata.

Diferenta se mentine si la nivelul publicul comercial urban cu virste cuprinse intre 18 - 49 de ani. Pro Tv a reusit sa adune 8,9 puncte de rating si o cota de piata de 30%, dublu fata de Antena 1 care a obtinut abia 4,3 puncte de rating si 14,7% cota de piata.

Cu asemenea cifre, emisiunea "Happy Hour" de joi, 19 februarie a inregistrat record de audienta de la lansare si pina acum. Irina Loghin a fost serbata la Happy Hour de Catalin Maruta, echipa si invitatii sai cu multa voie buna, emotie  si multa muzica. La petrecerea organizata pentru aniversarea zilei de nastere a cintaretei Irina Loghin au venit cei mai dragi prieteni ai artistei: copiii Ciprian si Irinuca, fiul adoptiv Fuego, prietena Daniela Condurache si membrii trupei Alesis. Toti cei prezenti in platou au cintat, au dansat si au mincat pe saturate mincare vegetariana, preferata Irinei Loghin. E adevarat ca s-a si plins putin, dar lacrimile au fost de emotie si de bucurie pentru ca Irina Loghin a fost foarte impresionata de petrecerea  de la Happy Hour.

 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies