Fratele Angeline Jolie, apariție rară în public. Cum a fost surprins James Haven

Fratele Angeline Jolie, apariție rară în public. Cum a fost surprins James Haven
sursa foto: Getty Images/ ProfiMedia
Data publicarii: 26 Ianuarie 2021
Data actualizare: 26 Ianuarie 2021
La începutul carierei, Angelina Jolie a fost însoțită la numeroase evenimente de tatăl, dar și de fratele ei, James Haven. 

Actor și producător, fratele mai mare al Angelinei Jolie a avut o carieră mai puțin prolifică decât cea a starului de la Hollywood, iar în ultimii ani a fost o prezență discretă. 

De curând, bărbatul de 47 de ani a fost surprins de paparazzi în Los Angeles, în timp ce se îndrepta spre locuința partenerei sale, Ashley Reign. 
 

He and his famous sister have 'drifted apart' after once being inseparable

Publicată de Daily Mail Celebrity pe Vineri, 22 ianuarie 2021

Îmbrăcat în haine obișnuite, cu mască pe față, James nu a atras atenția în vreun fel, încercând să fie cât se poate de discret. În ultimii ani, relația dintre Angelina și James pare să se fi răcit, chiar dacă la un moment dat acesta a ajutat-o cu copiii. 

”Obișnuiau să fie de nedespărțit. A fost cel mai bun prieten al ei pentru foarte mulți ani, a ajutat-o cu creșterea copiilor. Dintr-o dată s-au depărtat fără o explicație. Doar ei știu ce s-a întâmplat”, a declarat o sursă. 

Vezi și: Mohammad Murad, fondator Phoenicia Hotels, despre lecția pe care a învățat-o din experiența "Șef sub acoperire"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!