Gianluca Vacchi, imagine de peste 1,4 milioane de like-uri cu familia sa. Cum s-a pozat celebrul italian

Gianluca Vacchi, imagine de peste 1,4 milioane de like-uri cu familia sa. Cum s-a pozat celebrul italian
sursa foto: Instagram
Citeste mai mult despre: Gianluca Vacchi, Sharon Fonseca,
Data publicarii: 15 Ianuarie 2021
Data actualizare: 15 Ianuarie 2021
La sfârșitul lunii octombrie 2020, Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca au devenit părinți pentru prima dată, iar de atunci se bucură de timpul petrecut cu fetița lor.  

Cei doi au petrecut sărbătorile de iarnă alături de familia modelului de origine venezueleană, în Italia, și au profitat de această perioadă pentru a se bucura cât mai mult de micuța Blu Jerusalema. 

De curând, milionarul italian a publicat o imagine pe contul de Instagram, în care apare alături de Sharon și de fiica lor, într-un portret de familie apreciat de peste 1,4 milioane de oameni. 
 


”Toată viața mea într-o singură fotografie.. nimic nu mai este de adăugat”, a fost mesajul postat de italian la respectiva fotografie. 

Gianluca Vacchi (53 de ani) și Sharon Fonseca (25 de ani) s-au întâlnit în urmă cu doi ani, pe platourile de filmare ale unuia dintre videoclipurile sale. Vacchi mai are o fiică dintr-o relație anterioară, pe Ginevra Mavilla, născută în iulie 2002. Averea italianului este estimată la aproximativ 350 milioane de lire.

Vezi și: Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!