Micuța Josephine, în centrul atenției la nunta părinților săi. Cum i-a surprins fetița pe Smiley și Gina Pistol

Micuța Josephine, în centrul atenției la nunta părinților săi. Cum i-a surprins fetița pe Smiley și Gina Pistol
Citeste mai mult despre: Gina Pistol, Smiley,
Data publicarii: 27 Mai 2023
Data actualizare: 27 Mai 2023
Astăzi, 27 mai, Gina Pistol  și Smiley au devenit soț și soție în cadrul unei ceremonii ca în povești, la Palatul Snagov. Evenimentul a adus multă fericire atât mirilor, cât și invitaților, care au avut prilejul să-i însoțească într-o zi atât de importantă pentru ei. Printre aceștia s-a numărat și fiica lor, Josephine, care nu a trecut neobservată. Iată ce a făcut micuța la cununia religioasă!

Micuța Josephine s-a bucurat la maximum de nunta părinților ei și a arătat acest lucru în pași de dans. Aflată la cununia religioasă, fetița s-a lăsat dusă de val și de muzica live și a dansat câțiva pași de balet, făcându-i pe invitați să se adune în jurul ei, după cum a dezvăluit chiar Smiley.

"Da, Josephine a dansat balet, pentru că am avut un cvartet care a cântat între reprize, cum ar veni, și a dansat, s-a făcut cerc în jurul ei, a fost foarte frumos. Ea răspunde foarte promt la tot ce înseamnă muzica".

Încântați că au avut-o pe fiica lor alături la nuntă, Smiley și Gina Pistol au declarat că aceasta îi va însoți și la petrecere, însă nu pentru mult timp, deoarece își doresc să îi respecte programul de somn.

Ce i-au spus Gina Pistol și Smiley micuței Josephine înainte de nuntă

Pentru Gina Pistol și Smiley, pregătirile pentru ziua nunții lor au constat și în pregătirea micuței Josephine. Deoarece a participat și ea la cununia civilă și religioasă, cei doi miri i-au explicat ce urmează să se întâmple în ziua nunții, zicându-i că este o zi importantă pentru familia lor:

"Eu i-am zis că urmează să fie o zi foarte importantă pentru noi, pentru mami, pentru tati și pentru ea. Și că apreciez foarte mult că este un copil intelagator și bun și a zis "Da", a spus Gina.

"Tati i-a zis că mergem la bal", a adăugat Smiley.

Sursă foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!