Prințul Harry, la un pas de moarte. ”A avut noroc că a scăpat teafăr”

Prințul Harry, la un pas de moarte. A avut noroc că a scăpat teafăr
Citeste mai mult despre: printul Harry, Africa, rinocer,
Data publicarii: 18 Februarie 2019
Data actualizare: 18 Februarie 2019
Un biograf regal a dezvăluit recent întâmplarea în care Prințul Harry era să-și piardă viața.

Prințul Harry este binecunoscut pentru actele sale de caritate, o trăsătură pe care o are în comun cu soția sa, Meghan Markle. Cu toate acestea, pe când se afla în Botswana, Africa, acesta a trecut printr-o experiență periculoasă, care era să-l coste viața, conform biografului regal Katie Nicholl. 

Citește și: Reacția lui Meghan și a lui Harry când un băiețel a înjurat în fața lor

La un moment dat, Prințul a vizitat Rhino Conservation Botswana, pentru a afla mai multe despre rinocerii negri, o specie aflată pe cale de dispariție din cauza braconajului. Mai mult, Harry a muncit cot la cot cu angajații acelei organizații, în cadrul unui proiect care presupunea capturarea rinocerilor pentru a li se atașa dispozitive de urmărire. 

Însă, pentru că echipa ”nu a administat suficient tranchilizant” animalului, acesta, pe jumătate sedat, ”a încercat să atace”.

Directorul Rhino Conservation Botswana a declarat pentru Katie Nicholl”: ”Rinocerul l-a trântit pe Harry la pământ și l-a târât de colo-colo și a fost o situație la limită, pentru că este un animal foarte periculos. A avut noroc că a scăpat teafăr”.

Erau șase oameni care țineau de frânghii și toți au fost târâți vreo 20 de metri înainte ca cineva să oprească animalul. Aveam un rinocer furios, cântărind o tonă și jumătatea, care se zbătea în frânghii, și era treaba echipei să încerce să-l oprească”.

Directorul spune că nu l-a tratat pe Harry diferit față de restul angajaților: ”Le-am spus lui Harry și celorlalți băieți să-și șteargă praful de pe față să-și termine treaba. A fost, de fapt, de-a dreptul amuzant. Harry a tratat toată situația cu umor”.

În aceeași excursie, prințul a luat parte la o operație care a salvat viața unui rinocer rănit grav.

Foto: Getty
 
Vezi și: Cine iubește nu iartă! Vlad, din 25 februarie
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies