Simona Halep, devastată după ultima decizie luată de ITIA: „Îmi ucid reputaţia”

Simona Halep, devastată după ultima decizie luată de ITIA: Îmi ucid reputaţia
Citeste mai mult despre: Simona Halep, ITIA,
Data publicarii: 25 Mai 2023
Data actualizare: 25 Mai 2023
Agenția Internațională de Integritate a Tenisului a obţinut amânarea audierii de la Sport Resolutions pentru a treia oară, iar Simona Halep s-a declarat pur și simplu„devastată”, într-un mesaj transmis de curând.

Simona Halep, suspendată provizoriu pentru un test antidoping pozitiv, trebuia să se prezinte, pe data de 28 mai 2023, în faţa tribunalului independent din Londra, însă ITIA a amânat audierea pentru a treia oară. 

Fostul lider WTA a publicat un mesaj pe contul său de Instagram în care spune că toate aceste evenimente care s-au petrecut în viața nu numai că îi distrug cariera, ci au și urmări grave asupra sănătății sale mentale.

„Încă o dată sunt devastată. ITF (ITIA) a amânat audierea mea pentru a treia oară, cu încă o lună! Aştept să fiu judecată încă din octombrie. În decembrie, am putut, mulţumită experţilor, să demonstrez că suplimentele alimentare pe care le foloseam au fost contaminate, motiv care a cauzat testul pozitiv

Am cerut, conform regulamentului antidoping, o audiere rapidă: e dreptul meu, e scris în regulament! Din nefericire, ITF (ITIA) a amânat audierea mea de trei ori (...).

Nu numai că îmi ucid reputaţia, dar şi pe mine ca jucătoare profesionistă, fără a mai vorbi de consecinţele asupra sănătăţii mele mentale”, a spus Simona Halep.

Sursă foto: Arhivă

Vezi și: Simona Halep s-a accidentat!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!