• Emisiuni
  • Brigada Nimic
  • Brigada Nimic se confruntă cu un caz de șantaj în care ținta este comisarul Vișan!

Brigada Nimic se confruntă cu un caz de șantaj în care ținta este comisarul Vișan!

Brigada Nimic se confruntă cu un caz de șantaj  în care ținta este comisarul Vișan!

În această seară, de la ora 20:30, Brigada Nimic intră, din nou, în acțiune într-un caz pe care încearcă să-l gestioneze în stilul caracteristic. Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma vor avea de deslușit ițele unui șantaj în care personajul principal este chiar șeful lor, comisarul Vișan.

După o noapte petrecută într-un bar, comisarul se trezește alături de o tânără în pat. Fără să înțeleagă ce s-a întâmplat cu o seară înainte, Vișan ajunge în mijlocul unui șantaj, asta pentru că tânăra îi cere o sumă de bani în schimbul tăcerii. Pentru a rezolva situația în care a ajuns, șeful secției de Poliție 33 îi cere ajutorul lui Săgeată.

Lucrurile se complică atunci când se dovedește că blonda face parte dintr-un grup organizat specializat în șantajarea bărbaților căsătoriți. Știind că banda atrage bărbații și apoi îi droghează, Brigada Nimic încearcă să prindă fata în flagrant, folosindu-i pe Giovanni și Vișan ca momeală. Situația scapă de sub control atunci când, în timpul operațiunii, Brigada Nimic îl pierde pe Giovanni.

Dacă vor reuși să anihileze gruparea și să-l scoată pe Vișan din necaz, dar și ce femeie din viața lui Bulgaru’ iese din pușcărie, vedem astăzi. Serialul este în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, la PRO TV. Episoade noi sunt disponibile în avans, sâmbăta, pe VOYO.

Brigada Nimic - Comedia păzește România!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente articole despre serialul Brigada Nimic

Articole pentru serialul Brigada Nimic

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni