Ești în focurile examenelor? UNTOLD îți dă încă un motiv serios să iei 10 la Bac

Ești în focurile examenelor? UNTOLD îți dă încă un motiv serios să iei 10 la Bac
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 12 Iunie 2019
Data actualizare: 12 Iunie 2019
Elevii de liceu din România care sunt acum în focurile examenului maturității au parte de o mega surpriză de la organizatorii festivalului UNTOLD.

Organizatorii festivalurilor UNTOLD și NEVERSEA derulează și în acest an campania “Bac de 10”. Așa cum îi spune și numele, campania lansată la începutul verii îi încurajează pe adolescenți să dea totul la Bac și să treacă peste examenul maturității cu media 10.

Conform organizatorilor, absolvenții care iau nota 10 la Bac vor primi abonamente gratuite de acces în toate cele patru zile ale ediției aniversare a festivalului UNTOLD.  

UNTOLD 2019, vouchere pentru absolvenții de liceu

Pe lângă participarea gratuită la unul dintre cele mai bune festivaluri de muzică din Europa, UNTOLD, absolvenții de nota 10 vor primi vouchere în valoare de 500 de lei din partea unui lanț de supermarketuri din România. Tichetele valorice vor putea fi folosite în cadrul festivalului. 

Citește și: Dă-i cu vibe de festival! PRO TV ți-a pregătit 5 invitații duble la UNTOLD 2019

Bilete la preț redus la NEVERSEA și UNTOLD

Absolvenții care nu iau nota 10 la Bac sunt și ei încurajați să se distreze la maximum. Simpla participare la sesiunea din vară a examenului de Bacalaureat le asigură abonamente la preț redus, atât la UNTOLD, cât și la NEVERSEA. Iată prețurile speciale pentru absolvenții de liceu:

• La festivalul NEVERSEA, abonamente la prețul de 499 de lei, plus taxe, față de prețul întreg al abonamentului de 599 de lei, plus taxe; 

• La festivalul UNTOLD, abonamente la prețul de 715,20 de lei, plus taxe, față de prețul întreg al abonamentului de 892,32 de lei, plus taxe. 

Toți absolvenții care doresc să participe la campanie trebuie să acceseze link-ul: http://untold.com/bacde10.  

Citește și: Bilete de o zi la UNTOLD. Cât costă să-l vezi pe Armin van Buuren la Cluj-Napoca


UNTOLD 2019: „Suntem încrezători în generația tânără a României”

Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD & NEVERSEA a declarat: “Campania se află deja la a cincea ediție și suntem foarte încrezători în generația tânără a României. Susținem performanța în educație și ne bucurăm enorm că această campanie are ecouri foarte mari în rândul tinerilor absolvenți de liceu din România.” 

În campania de anul trecut, 104 absolvenți care au promovat examenul de Bacalaureat cu nota 10 au primit abonamente cadou la cele mai tari petreceri ale anului 2018, UNTOLD și NEVERSEA. Alți peste 4.000 de tineri au primit reducere la abonament.

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies