Mesajul dureros postat de sora lui Cristiano Ronaldo, după ce fiul fotbalistului a murit la naștere

Mesajul dureros postat de sora lui Cristiano Ronaldo, după ce fiul fotbalistului a murit la naștere
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 19 Aprilie 2022
Data actualizare: 19 Aprilie 2022
Cristiano Ronaldo trece printr-o adevărată dramă. Starul lui Manchester United a anunțat pe rețelele de socializare că unul dintre gemenii săi a murit la naștere.  

Katia Avero, una dintre surorile lui Cristiano Ronaldo, a postat un mesaj sfâșietor pe contul de Instagram. 


“Te iubesc și toată inima mea este alături de tine. Dumnezeu să aibă grijă de toate și să îți întărească drumul. Îngerașul nostru este în brațele tatălui, iar fetița noastră, care e aici puternică și sănătoasă, ne va învăța de fiecare dată că doar iubirea contează”,
a scris Katia făcând referire la tatăl lor. Jose Dinis Aveiro este tatăl lui Cristiano Ronaldo și s-a stins din viață în septembrie 2005. 

Fiul lui Cristiano Ronaldo a murit la naștere

Georgina Rodriguez era însărcinată cu gemeni și a născut pe 18 aprilie 2022, însă, din păcate, băiatul a murit la naștere. 

Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că baiatul nostru a murit. Este cea mai mare durere pentru un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu o anumită speranță și fericire. Vrem să mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor pentru toată îngrijirea pe care ne-au acordat-o. Suntem devastați de această pierdere și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste vremuri dificile. Dragul nostru băiat, ești îngerul nostru. O să te iubim pentru totdeauna”, a scris Cristiano Ronaldo pe conturile de socializare după ce Georgina Rodriguez a născut.

Alana Martina este primul copil al cuplului Ronaldo – Georgina Rodriguez. Acum cei doi mai au o fetiță, al cărei nume nu a fost dezvăluit. 

Pe lângă fetele pe care le are cu Georgina, Cristiano mai trei copii după ce a apelat de două ori la mame surogat. Cristiano mai are un băiat, Cristiano Jr. (11 ani) și pe gemenii Eva și Matteo. 

Fotografii: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!