• Emisiuni
  • Groapa
  • Dana Rogoz, detalii despre rolul ei în serialul Groapa: „Mari este o persoană empatică și înțeleaptă”

Dana Rogoz, detalii despre rolul ei în serialul Groapa: „Mari este o persoană empatică și înțeleaptă”

Dana Rogoz, detalii despre rolul ei în serialul Groapa: „Mari este o persoană empatică și înțeleaptă”

Locuiește în casa familiei Vlahu și are grijă de toți. A fost crescută de soții Sandu și Zina, după ce a rămas orfană. Mari, personajul interpretat de Dana Rogoz în serialul „Groapa”, va stârni imediat curiozitatea telespectatorilor. Începând cu 16 septembrie, suspansul este garantat la PRO TV și VOYO. 

Povestește-ne mai multe despre rolul pe care îl joci în serialul „Groapa”. 

Personajul meu este Mari, care este în momentul de față menajeră în casa familiei Vlahu. A rămas orfană când era foarte mică, iar soții Vlahu au crescut-o ca pe propriul copil. De la episod la episod, apar detalii din trecutul ei, care îi complică puțin existența. E un personaj frumos, se descoperă treptat, dintr-o privire, dintr-un gest, dintr-un desen pe o poartă, din mici detalii. Mari este cea care o primește pe Alma (Teona Stavarachi) cu foarte mare căldură. Este prima cu care Alma poate să interacționeze în casă. O simte ca pe o persoană de încredere. Chiar dacă a avut un trecut foarte greu, Mari a rămas o persoană empatică, înțeleaptă, responsabilă, foarte atentă la toți ceilalți. Este personajul care dintr-o singură privire înțelege multe situații. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

Cu ce sentiment ai intrat în acest proiect și cum este atmosfera pe platoul de filmare? 

Pentru mine este o mare bucurie că am găsit o echipă extrem de entuziastă. M-am întors după mulți ani în televiziune și am găsit această echipă dornică să facă lucrurile cât mai bine, cu filmări până la patru dimineața, dar cu chef și cu dorință de a performa. Este o echipă de actori și regizori minunați și mă bucur că fac parte din ea. 

Este o atmosfera așa de plăcută pe platoul de filmare. Mă bucur că am ocazia să lucrez cu Nae Tănase, regizor cu care nu am mai lucrat până acum. Cu Millo mai avusesem niște colaborări. M-am reîntâlnit cu Radu Bărbulescu. Am fost colegi la Abracadabra. E ceva cu totul inedit, pentru că noi am făcut parte din aceeași echipă, era și el asistentul magicianului și, după ani de zile, ne reîntâlnim, dar el îmi este regizor. E așa de frumos, pentru că avem așa o istorie. Și toată lumea: „Vai, voi vă știți de când erați copii!”


Sursă foto: arhiva PRO TV, Instagram/ Dana Rogoz 

Vezi și: PROMO Primul episod din Groapa






 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni