Această mămică „reciclează” păpuși și trăiește din asta. Povestea a făcut înconjurul planetei


	Această mămică „reciclează” păpuși și trăiește din asta. Povestea a făcut înconjurul planetei
Sursă foto: Instagram / @treechangedolls
Data: 08 Ianuarie 2021

Sonia Singh, o mămică originară din Hobart, Tasmania, a reușit să își facă o afacere neobișnuită dintr-o joacă.

În 2015, femeia a rămas fără slujbă, iar ceea ce a început ca un mic proiect meșteșugăresc s-a transformat rapid într-o afacere care a ajutat-o să meargă mai departe.

Ideea Soniei Singh a fost să aducă o nouă înfățișare păpușilor mult iubite de copii. A pornit de la o premisă simplă, păpușile existente pe piață erau mult prea machiate, iar înfățișarea lor nu avea nimic de-a face cu cea a unui copil.

Zis și făcut! Sonia s-a apucat de treabă și nici nu s-a gândit ce reacții avea să stârnească după ce va publica primele imagini cu păpușile „reciclate” pe Facebook, potrivit ABC Australia. Ideea ei a devenit virală și s-a văzut pusă în situația de a-și transforma hobby-ul într-un adevărat business.


Tot mai multe persoane erau interesate de păpușile tranformate de Sonia, astfel că femeia și-a deschis un magazin online pe Etsy și a început să promoveze ideea ei pe rețelele de socializare și pe YouTube.

Sonia vinde chiar și un ghid în care-i învață pe doritori să-și facă propriile păpuși. În magazinul ei online momentan nu mai e disponibilă nicio păpușă, pentru că stocul pe luna decembrie s-a epuizat rapid, dar Sonia promite într-un mesaj jucăuș că va reveni cu noi păpuși de vânzare.


Imperiul Leilor revine la PRO TV iar antreprenorii care sunt gata să-i inspire pe concurenți sunt Bogdan Micu (Alpin Holding Corporation), Cristina Bâtlan (Musette), Dan Șucu (Mobexpert), Mohammad Murad (Phoenicia Group) și Dragoș Petrescu (City Grill).

Sursă foto: Instagram

Cristina Bâtlan, fondatoarea Musette, noul LEU al emisiunii Imperiul Leilor


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies