Au adus tricotajul în secolul XXI și au fost câștigătoarele pandemiei


	Au adus tricotajul în secolul XXI și au fost câștigătoarele pandemiei
Sursă foto: Instagram @hello_knit_it
Data: 25 Ianuarie 2021

O tânără de doar 25 de ani din Aberdeen a fondat o companie în timpul lockdown-ului, alături de mama și bunica ei,  și a dat lovitura, chiar dacă mulți sunt tentați să creadă că hobby-ul ei este unul demodat pentru secolul XXI.

Lucy Fisher, mama ei, Marie, și bunica ei, Marge, au reinventat tricotatul și au reușit să impresioneze în 2020 cu ideea lor.

Lucy a vrut să aducă cea mai mare pasiune a ei, tricotatul, în secolul XXI, să o facă atrăgătoare pentru persoanele de toate vârstele. Zis și făcut! Tânăra de 25 de ani a creat o platformă prin care pasionații de tricotaj sunt ghidați să realizeze noi modele și unde sunt comercializate produse inovatoare realizate prin această tehnică – www.knit-it.co.uk.

Anul trecut, Lucy, alături de mama și bunica ei, au lansat în magazinul online fotografia tricotată, produsul care transformă o poză clasică într-una realizată din fire de lână, mohair sau alte materiale. Ideea lui Lucy a prins foarte bine la public, iar fotografiile ei tricotate au mare succes. Printre cele mai faimoase portrete se numără cele ale lui Sir Ian Wood și ale lui Ant și Dec.

„Bunica mea m-a învățat să tricotez de mică și nu m-am plictisit niciodată de asta”, a povestit Lucy pentru Grampian Online.

„Am vrut să construim o comunitate globală a tinerilor pasionați de tricotaj. Aveam nevoie de ceva car să facă această activitate mai atractivă și pentru noile generații digitale”, a continuat tânăra, explicând de ce a creat platforma.

Pentru ca succesul să fie și mai mare, Lucy Fisher este unul dintre laureații Young Innovator Award, acordat de Innovate UK si The Prince’s Trust.

Sursă foto: Instagram


Imperiul Leilor se pregătește pentru al doilea sezon în România, iar antreprenorii dispuși să împărtășească din experiența lor de business sunt Dan Șucu (Mobexpert), Cristina Bâtlan (Musette), Dragoș Petrescu (City Grill), Mohammad Murad (Phoenicia Group) și Bogdan Micu (Alpin Holding Corporation). 

Imperiul Leilor – Investeşte în tine!

Intră în comunitatea noastră de Facebook și Instagram pentru a afla primul tot ce e nou!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies