• PRO TV
  • A apărut așa pe stradă! Kendall Jenner, surprinsă de paparazzi în dresuri și cu lenjeria intimă la vedere

A apărut așa pe stradă! Kendall Jenner, surprinsă de paparazzi în dresuri și cu lenjeria intimă la vedere

A apărut așa pe stradă! Kendall Jenner, surprinsă de paparazzi în dresuri și cu lenjeria intimă la vedere

Face ce face și este mereu în centrul atenției! Zilele trecute, Kendall Jenner le-a oferit câteva cadre spectaculoase paparazzilor, dar și celor care s-au intersectat cu ea pe străzile din Los Angeles. 

Vedeta în vârstă de 27 de ani pare că nu a mai avut răbdare să se îmbrace complet după ce a terminat o ședință foto pentru FWRD și a ieșit pe stradă în dresuri negre și cu lenjeria intimă la vedere. Modelul purta niște boxeri minusculi, iar trecătorii și-au dat coate când au văzut-o „defilând” așa. 

Cu o înălțime de peste 1,70 m, Kendall și-a etalat picioarele subțiri și interminabile. În partea de sus, sora mai mică a lui Kim Kardashian a optat pentru un pulover de la Bottega Veneta și o cămașă albă. „Ținuta” a fost accesorizată cu o geantă neagră de la același brand, o pereche de stiletto și un buchet superb cu floarea soarelui.

Apariția super sexy a brunetei vine la scurt timp după ce presa a scris că s-a despărțit de iubitul ei, baschetbalistul Devin Booker. Potrivit People, de vină ar fi fost agenda încărcată a celor două staruri. 

"Amândoi au un program incredibil de încărcat în acest moment și au decis să pună cariera pe primul loc. Se iubesc și respectă unul pe altul și își doresc numai bine”, a declarat o sursă pentru People, care a subliniat că cei doi au rămas în relații bune.

Fotografii: Profimedia Images/ Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni