Cum s-a schimbat viața Roxanei Hulpe după ce a devenit mamă

Roxana Hulpe este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România! Aceasta a renunțat o perioadă la aparițiile pe micile ecrane din cauza sarcinii, însă acum ne vom reîntâlni cu ea la știrile de dimineață deoarece la nici 3 luni de la naștere, revine din nou în televiziune!

Roxana Hulpe a adus pe lume o fetiță absolut superbă care seamănă perfect cu mama ei! Prezentatoarea de știri a dezvăluit că cea mică este blondă și are ochii mari și albaștri. La doar 3 luni de la nașterea Zorei, vedeta se întoarce pe micile ecrane pentru a ține telespectatorii la curent cu toate noutățile din țară.

Invitată în platoul lui Cătălin Măruță, Roxana Hulpe a vorbit despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit mamă:

„Am super mari emoții! E mama acasă cu Zora, am încredere în mama, dar nu e Zora cu mine... Înainte de sarcină mă oboseau femeile care vorbeau despre copii, nu aveam răbdare să le ascult, iar acum viața s-a schimbat. Nu există nimic mai important decât fetița”, a spus ea.

Botezul Zorei va avea loc la aceeași biserică unde a fost creștinată și ea:

„Botezul o să îl fac la Cluj, la Gilău mai exact. O să îl facem la Biserica Adormirea Maicii Domnului, unde slujește tata de 33 de ani, unde am fost botezată și eu. Tata o va boteza!”,
a spus prezentatoarea de știri. 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni