• Emisiuni
  • La Măruță
  • Gigi Becali, reacție față de suspendarea Simonei Halep: „Eu văd prisma banului, eu așa o văd ”

Gigi Becali, reacție față de suspendarea Simonei Halep: „Eu văd prisma banului, eu așa o văd ”

Astăzi, 13 septembrie, la doar o zi de când s-a decis ca Simona Halep să fie suspendată pe o perioadă de patru ani, în urma scandalului de dopaj, Gigi Becali și-a exprimat punctul de vedere în ceea ce privește situația, în emisiunea „La Măruță”. 

Simona Halep a fost suspendată patru ani, după ce, anul trecut, a fost acuzată de dopaj. Ieri, ITIA a anunțat că aceasta nu mai are voie să joace tenis încă trei ani de aici înainte, ceea ce a dus la un val de reacții din partea celor din jur.

Printre persoanele care au reacționat s-a numărat și Gigi Becali. Omul de afaceri este de părere că este vorba de bani și nu de vreo „manevră”.

„La ce nu mă pricep, cum să vorbesc? Eu văd prisma banului, eu așa o văd. Adică, dacă vedem lucrurile spirituale, atunci, da, dar, dacă vorbim de lume, trebuie să includem banii, că, fără bani, nu se poate.

Simona, ce? Are bani, milioane de euro... nu știu, din punctul meu de vedere. Probabil ea e afectată ca sportivă, vrea să mai joace.

A făcut bani. Să se liniștească, să fie sănătoasă și să își vadă de viața ei, că are bani, milioane, să nu o mai afecteze așa de tare. Totul numai pentru bani în lumea asta. Nu mai câștiga și ea mult acum. A câștigat ea bani, milioane, are bani, 30-40 de milioane de euro, să fie sănătoasă.

Dacă era să deranjeze, îi făcea o manevră înainte, când era numărul unu mondial și numărul doi mondial. Îi făcea acum, când e altul un umăr mai încolo?- A făcut bani și la revedere, să fie sănătoși! Gata! Pentru bani. Ce a făcut? Ține cont cineva de trofee? Bani, aia e! ”, a spus Gigi Becali, în cadrul emisiunii „La Măruță”. 

În toamna anului, trecut, Simona Halep a picat testul anti-doping, în Statele Unite ale Americii și a fost suspendată provizoriu, până la aflarea verdictului final. Testul de anti-doping a fost picat la US Open, turneul de Grand Slam la care a fost eliminată de către Daria Snigur.

La scurt timp după aceea, Agenția Internațională de Integritate a Tenisului a anunțat suspendarea provizorie a acesteia, printr-un comunicat. Atunci, dar și acum, după aflarea verdictului, sportiva a promis că va lupta, pentru a-și demonstra nevinovăția.

Mai mult decât atât, începând de ieri, 12 septembrie, Simona Halep poate face apel în termen de 21 de zile, lucru pe care l-a și anunțat pe contul ei de Instagram. De asemenea, sportiva a precizat că va continua să se antreneze, dar și că va lupta, pentru a-și „reabilita numele”. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni