Bobiță a decretat: ”Noi, ca țară, mai avem șanse”

Bobiță a decretat: ”Noi, ca țară, mai avem șanse”

Românii au acceptat: când e Las Fierbinți, e mereu o șansă de râsete!

Seară complicată în Las Fierbinți: cu agricultura nu te joci. Dar nici cu cititul și dorința de a avea acces la cât mai multe cărți. Și asta au simțit-o pe pielea lor cele mai iubite personaje. Giani pare că a eșuat într-o nouă idee de afaceri care părea profitabilă, Dorel a învățat câteva lucruri noi despre banane, iar Bobiță a realizat că suntem pe drumul cel bun atât timp cât tineretul rămâne pasionat să afle lucruri noi. 

Auraș, nepotul Dalidei a fost în vizită la aceasta, iar înainte de a pleca înapoi spre casă, a trecut pe la barul lui Bobiță pentru un suc. Ceea ce îl interesa mai mult erau de fapt cărțile pe care acesta le avea, așa că și-a însușit una dintre ele, fără a cere voie. Supărată nevoie mare, Dalida l-a dus pe băiat la bar și l-a pus față în față cu Bobiță. Bucuros să-l vadă atât de curios și dornic de citit, Bobiță nu doar că nu l-a pedepsit, ci i-a oferit mai multe în dar: ”Bravo ție că citești” și a tras o concluzie optimistă: ”Noi, ca țară, mai avem șanse”. 

Între timp, Giani l-a tot rugat pe Brânzoi să-l ajute să devină agricultor peste lanuri de banane. Iar Dorel a vrut să-i arate că poate face mai bine dacă plantează semințe de portocale. Amândoi au eșuat și de această dată, arătând că nu e deloc treabă ușoară cu agricultura. 

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 21:28. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 12.1 puncte de rating și 34.1% cotă de piață, cifre mult mari mari față de locul 2 care avea doar 5.7 puncte de audiență și 16.2% share. De-a lungul difuzării, peste 1.9 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 20:57, peste 2.3 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV! 

În această seară, de la 20:30, telespectatorii se vor bucura de un  nou episod al serialului lor preferat! Se pare că Robi pleacă în concediu, însă nu chiar... iar Gianina și-a pus implanuri, însă nu cele la care sperau bărbații din sat. Aparent, numai probleme, dar toate se rezolvă cu râsete și voie bună, așa că nu trebuie ratate.  

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni