• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Bobiță a rămas fără cârciumă, dar are planuri mărețe: construiește alta! Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Bobiță a rămas fără cârciumă, dar are planuri mărețe: construiește alta! Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Bobiță a rămas fără cârciumă, dar are planuri mărețe: construiește alta! Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Tot răul spre bine în Las Fierbinți. Ardiles a început afacerea cu piramide, iar Dorel și Gianina au fost primii care și-au dorit să profite de "undele teta”, care calmează, reduc caloriile și aduc bunătate în rândul oamenilor. 

Dacă Gianina i-a dăruit una Aspirinei, Dorel a decis să decoreze barul cu piramide atât în interior, cât și în exterior, pentru a-și îmbuna fratele. Cu ajutorul lui Firicel, a reușit să aprindă obiectul de pe cârciumă, dar la fel s-a întâmplat și cu butelia care era înauntru și a explodat. Cu toate că se aștepta la o reacție dură din partea lui Bobiță, a fost surprins de un moment de bucurie și optimism: cârciuma este asigurată și va fi refăcută.

Încercarea de a vinde un hambar a eșuat pentru Bobiță. Vasile a fost direct interesat să cumpere spațiul, la un preț mai mic și în condițiile impuse de el. Noroc cu Robi, care i-a deschis ochii vânzătorului și l-a convins să renunțe la idee. 

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.0 puncte de rating și 30.8% cotă de piață, cifre mult mari față de locul 2 care avea doar 5.5 puncte de audiență și 15.3% share. De-a lungul difuzării, peste 1.8 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 21:15, peste 2.2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Serialul este disponibil și online, pe VOYO. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni