• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Noi idei de afaceri și posibile schimbări de carieră! De la ora 20.30 începe o nouă săptămână în Las Fierbinți

Noi idei de afaceri și posibile schimbări de carieră! De la ora 20.30 începe o nouă săptămână în Las Fierbinți

Noi idei de afaceri și posibile schimbări de carieră! De la ora 20.30 începe o nouă săptămână în Las Fierbinți

E marți? Înseamnă că se lasă cu râsete și voie bună în această seară. De la 20:30 începe primul episod al săptămânii din cel mai iubit serial din România: Las Fierbinți. 

Sătenii sunt gata să le aducă tuturor celor de acasă noi momente surprinzătoare. Ce se întâmplă astăzi? Giani are... din nou... o idee de afaceri care ar putea scrie istorie, Gianina se gândește că e momentul pentru o carieră diferită, iar Dalida e gata să îi arate primarului cum arată puterea femeilor. 

În doar câteva ore, în timp ce Dalida se preocupa de roșiile pe care le tăia, Gianinuța va apărea pentru a-i explica ce meserie ideală a găsit. Oare ce a motivat-o, dar și ce reacții a stârnit în rândul sătenilor, descoperim în câteva ore. Tot atunci, vom înțelege și de ce Dalida se va enerva când va afla ce a spus Vasile despre decizia Gianinei și ce plan va pune la cale pentru a-i arăta că greșește.

Ca de fiecare dată, Giani este pus pe fapte mari: ”Eu trebuie să evoluez. Încep local, atac capitala și apoi la nivel mondial”. Curioși ce idee de afacere i-a mai venit? Aflăm în această seară, normal. Problema e că pentru a o duce la capăt va avea nevoie de câteva lucruri de la vecini. Cum le va obține? Probabil ne e clar, dar vedem imediat. 

E clară treaba. Se anunță o seară care nu trebuie ratată în Fierbinți, de la 20:30. Cum se vor rezolva toate problemele sătenilor... sau cum vor începe unele noi, vedem doar pe PRO TV! 

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni