Schimbări importante în Las Fierbinți. Peste 2.1 milioane de români au urmărit episodul Limba și literatura română


	Schimbări importante în Las Fierbinți. Peste 2.1 milioane de români au urmărit episodul Limba și literatura română
Autor: Diana Oprea
Data: 12 Noiembrie 2021

Dragostea a plutit în aer joi seară în Las Fierbinți, iar venirea unor noi profesori le-a dat mari bătăi de cap sătenilor care s-au îndrăgostit iremediabil. Din păcate, toți au fost dezamăgiți când au aflat la final, după pregătiri intense de a-i cuceri, că cei doi erau căsătoriți.

Episodul Limba și literatura română a condus topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 30.9 puncte de rating și 12.9% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 17.9 puncte de rating și 7.4% share.

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a fost pe primul loc în topul televiziunilor, cu 32.3 puncte de audiență și 11.4% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea 17.8 puncte de rating și 6.3% share. La nivel național, peste 2.1 milioane de români au urmărit Las Fierbinți, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:11, peste 2.4 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Venirea în sat a celor doi profesori, de limba română și de matematică, a făcut vâlvă în rândul localnicilor, care s-au pregătit serios pentru întâlnirea cu ei. Firicel a învățat să recite poezii, iar nevasta lui s-a lăsat pe mâna Aspirinei pentru a o aranja.

Celentano și-a însoțit prietenul la școală, dar a fost dus de val și s-a duelat cu acesta în recitarea poeziilor, scopul fiind de a ajunge mai repede la inima profesoarei de limba română. Mare le-a fost surprinderea când lângă ei au apărut și Dalida, Gianina și Aspirina, împreună cu nevasta lui Firicel. Entuziasmați și extrem de emoționați, au fost uimiți să afle că iubirea lor este în van și că cei doi profesori sunt, de fapt, căsătoriți.

Robi a început pregătirile pentru Ferma vedetelor și s-a antrenat serios la Brânzoi în curte. Din dorința de a fi câștigător, a făcut toate treburile, a cerut de lucru în plus și a rezolvat totul în timp record. Supărat că i-a ascuns ce vrea să facă, Vasile l-a luat din casa lui Brânzoi și l-a mutat la el în curte, unde s-a putut antrena la fel de bine, în plus, a avut și sprijinul primarului pentru a ajunge în emisiune.

Dorința de îmbogățire a lui Giani a ajuns la un nou nivel și a reușit să-și pună în pericol și prietenii. A furat un diplomat care ar fi trebuit să fie plin de bani, dar care, spre surprinderea tuturor, era plin de contracte. Hârtii care nu i-au ajutat, dar pentru care Giani a fost pedepsit.

Săptămâna viitoare, luni, marți și joi, de la 20:30, aventurile continuă în Las Fierbinți.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies