• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Un medic de familie, mesaj pentru Adrian Văncică: „Toți am fost marcați de episodul de aseară”

Un medic de familie, mesaj pentru Adrian Văncică: „Toți am fost marcați de episodul de aseară”

Un medic de familie, mesaj pentru Adrian Văncică: „Toți am fost marcați de episodul de aseară”

Un medic de familie din județul Ilfov, care a urmărit episodul despre vaccinare din „Las Fierbinți”, i-a transmis un mesaj lui Adrian Văncică. Dr. Sandra Alexiu a dezvăluit că a fost impresionată de cum a fost tratat subiectul vaccinării în serial.

Dr. Sandra Alexiu este medic de familie și conduce Asociația Medicilor de familie București-Ilfov. Mai mult, medicul face parte dintr-un grup de experți în vaccinare și din grupul național de Comunicare strategică pe tema Covid-19.

Domnia sa i-a scris lui Adrian Văncică pentru a-i aduce la cunoștință că a urmărit episodul de joi seară, al serialului Las Fierbinți. Joi seară, episodul a tratat subiectul vaccinării anti-Covid, iar medicul s-a declarat impresionat de cât de bine a oglindit realitatea.

Ceea ce am văzut aseară este încununarea tuturor gândurilor noastre de medici, ascunse și răbufnite numai între cei care au avut urechi să ne audă. Puțini însă.

Cine v-a consiliat știe mult din realitatea din cabinetele noastre din rural. Am putea scrie scenarii uriașe pentru un alt serial cu doctorul de familie din rural, cu toate minunățiile pe care noi le-am trăit în anii ăștia... Aici, sau în Moldova, sau în Ardeal, sau în Tulcea...”, a scris medicul în mesajul său.

Dr. Sandra Alexiu: „Suntem huliți, dar cel mai aproape de pacienți”



Medicul de familie a mărturisit că și colegii săi au fost impresionați de scenariu și i-a cerut lui Adrian Văncică să-i felicite pe toți cei care au lucrat la acest episod.

Pe grupurile noastre de medici de familie curg felicitările, fiindcă toți am fost evident marcați de episod: noi, așa cum suntem huliți de toată lumea, suntem cel mai aproape de pacienți și le vorbim și ne vorbesc, între noi există un flux special.

Nu vă cunosc, dar am văzut pe generic că sunteți autorul scenariului. Vreau să vă mulțumesc, din partea colegilor mei, și să vă transmit cea mai aleasă prețuire, pentru cât de mult ne-ați ajutat în această seară, confirmând ceea ce nativ știam cu toții, cei din breasla mea.

Vă rog ca în numele colegilor mei să transmiteți colegilor dumneavoastră admirația pentru talentul tuturor și al fiecăruia în parte”, mai scrie dr. Alexiu.

Vezi momentul mai jos!

Cine este dr. Sandra Alexiu 

Medic de familie din Ilfov, dr. Sandra Alexiu conduce Asociația Medicilor de familie București-Ilfov și e membră în grupul de experți în vaccinare și în grupul național de Comunicare strategică Covid-19.

Totodată, se ocupă de comunicarea pentru vaccinare, „atât pentru campanii pentru colegii mei, cât și pentru pacienți”, și face parte dintre cei 150 de medici care sfătuiesc cel mai mare grup provaccinare de pe Facebook din lume, un grup românesc. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni