• PRO TV
  • Transformarea care a luat fanii prin surprindere. Cel mai sexy jurat de la MasterChef, de nerecunoscut: FOTO

Transformarea care a luat fanii prin surprindere. Cel mai sexy jurat de la MasterChef, de nerecunoscut: FOTO

<span style="color:#f00;">Transformarea care a luat fanii prin surprindere.</span> Cel mai sexy jurat de la MasterChef, de nerecunoscut: FOTO

O poza urcata pe contul sau personal de Facebook i-a uimit pe toti fanii lui Florin Dumitrescu, despre care multe fete sustin ca este cel mai sexy jurat de la MasterChef. :)

Nu este vorba decat de o schimbare minora - carismaticul Chef si-a ras barba, cu care publicul de la MasterChef se obisnuise, dar unele din admiratoarele sale n-au apreciat transformarea: "Pacat ca ti-ai dat barba jos. Nu mai semeni, dar oricum esti frumos" sau "Vrem barba inapoi!".

In afara de barba lipsa, admiratoarele lui Florin Dumitrescu s-au declarat dezamagite si de faptul ca are iubita, si inca una foarte draguta: "Ai dezamagit multe fete cu poza asta", a comentat cineva pe Facebook.



De altfel, juratul de la MasterChef are si alte fotografii in care apare fara barba. Tu ce crezi: ii sta mai bine cu, sau fara barba?



Asta este o poza mai veche, in care Chef Florin are parul tuns scurt si un cercel in ureche:



Florin Dumitrescu si iubita lui, Cristina:


Fotograf: Silviu Covaci, sursa foto: Facebook


Florin Dumitrescu, unul din cei trei jurati ai emisiunii “MasterChef” este, la cei 24 de ani ai sai, cel mai tanar jurat “MasterChef” din lume.

Ma simt extrem de onorat. Am facut un mic research si am vazut ca la cei 24 de ani pe care ii am, sunt cel mai tanar jurat “MasterChef” din lume. Sunt foarte mandru de asta pentru ca am muncit foarte mult in ultimii 10 ani si simt ca aceasta emisiune mi-a rasplatit eforturile si sacrificiile pe care le-am facut. Este o onoare, dar este si o responsabilitate foarte mare pentru cineva de varsta mea”, spune acesta.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni