Andra, impresii despre sezonul 11 Românii au talent: ”O să șocheze, oamenii au fost mai dornici să impresioneze”


	Andra, impresii despre sezonul 11 Românii au talent: ”O să șocheze, oamenii au fost mai dornici să impresioneze”
Citeste mai mult despre: Andra, Romanii au talent, Sezonul 11,
Data: 13 Ianuarie 2021

După 10 sezoane în juriul Românii au talent, Andra a mărturisit că a reușit să fie impresionată de concurenții care au participat de această dată la show. 

Din 5 februarie, la PRO TV, va începe sezonul 11 Românii au talent, iar emoția și spectaculozitatea vor fi la dublu, deoarece show-ul va fi difuzat de două ori pe săptămână. 

Andra, unul dintre jurații cu cea mai mare vechime, a făcut câteva dezvăluiri despre sezonul care se anunță a fi #unusiunu. Vedeta s-a declarat impresionată de entuziasmul concurenților, dar și de numerele impresionante cu care aceștia s-au prezentat pe scena de la Românii au talent. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra (@andra)


Acest sezon o să șocheze, pentru că oamenii au venit mai dornici ca niciodată să fie pe scenă, să își arate talentele și pasiunile”, a declarat jurata.

Ce a determinat-o pe Andra să acorde cele două Golden Buzz-uri din acest sezon? Vedeta a mărturisit că s-a lăsat ghidată de emoție și de ceea ce a simțit la momentul respectiv.

Sper ca oamenii să fie în asentimentul meu. Mi-am propus să apăs acest buton atunci când voi simți emoția pură, talentul care nu încearcă să fie altcineva”, a spus Andra.

Mai puțin de o lună! Mai mult de o ediție! Un sezon unu și unu în care talentul va fi la el acasă. Nu ratați, pentru a unsprezecea oară, startul Românii au talent! 

Spectacolul este la dublu. Cel mai cunoscut show de divertisment revine cu 2 ediții pe săptămână! 

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies