A$AP Rocky riscă închisoarea după ce a fost acuzat că și-a împușcat un rival

A$AP Rocky riscă închisoarea după ce a fost acuzat că și-a împușcat un rival
A$AP Rocky. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: ASAP Rocky, A$AP Rocky, inchisoare,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 August 2022
Data actualizare: 16 August 2022
Necazurile se țin lanț de A$AP Rocky. După ce s-a despărțit de Rihanna, rapperul este în vizorul polițiștilor și procurorilor, după ce a împușcat un rival cu o armă semi-automată. Ce au anunțat autoritățile din Los Angeles.

A$AP Rocky este acuzat că a pus în pericol viața unui artist rival, după ce a făcut uz de armă în mod inexplicabil. Procurorii au început urmărirea penală a rapperului pentru acuzațiile agresiune cu o armă de foc semi-automată și de folosire personală a unei arme de foc.

Incidentul s-a petrecut pe 6 noiembrie 2021, iar victima sa este artistul hip-hop A$AP Relli (Terell Ephron), care face parte din același grup de rapperi nonconformiști – A$AP Mob – în care activează Rocky.

Descărcarea unei arme într-un loc public este o infracțiune gravă care s-ar fi putut termina cu consecințe tragice nu numai pentru persoana vizată, ci și pentru trecătorii nevinovați care vizitează Hollywood. Biroul meu a efectuat o analiză amănunțită a dovezilor în acest caz și a stabilit că adăugarea unei acuzații speciale privind armă de foc era justificată”, a declarat procurorul districtual al comitatului Los Angeles, George Gascó, citat de People.

A$AP Rocky fusese arestat în luna aprilie 2022, în legătură cu împușcăturile din 2021, însă a fost eliberat după ce a plătit cauțiunea de 550.000 de dolari. Ancheta continuă, deoarece victima sa a dezvăluit că l-a dat în judecată pe agresor. Miercuri, acuzatul va fi audiat din  nou.

Cum l-a momit A$AP Rocky pe rivalul său

Conform avocaților victimei, A$AP Rocky și A$AP Relli au un conflict mai vechi. Fostul iubit al Rihannei l-ar fi convins pe Relli să accepte o întâlnire pentru a se împăca, însă, susțin apărătorii victimei, A$AP Rocky l-a atras într-un loc obscur, unde l-a atacat.

Fără să-i spună domnului Ephron, A$AP Rocky nu plănuia doar o conversație, ci a venit înarmat cu o armă semi-automată. După sosirea la locație, a urmat o conversație prin care, fără provocare, avertisment sau vreo altă justificare, A$AP Rocky a scos pistolul și a tras în mod intenționat mai multe focuri către domnul Ephron”, a spus avocatul raperului atacat, conform revistei The Rolling Stone.

Conform legislației de peste Ocean, infracțiunea de atac cu o armă de foc se pedepsește cu amendă penală de 10.000 de dolari sau cu închisoarea de la 2 la 20 de ani, în funcție de gravitatea rănilor provocate.

Fotografii: Getty Images

Vezi șu VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies