Actrița Carmen Tănase se gândește să plece din țară. Unde vrea să se retragă

Actrița Carmen Tănase se gândește să plece din țară. Unde vrea să se retragă
Carmen Tănase își va serba ziua de naștere la 18 ianuarie. FOTO: PRO TV
Citeste mai mult despre: Carmen Tanase, emigrare, Vorbeste lumea,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 10 Ianuarie 2020
Data actualizare: 10 Ianuarie 2020
Actrița Carmen Tănase are de gând să plece din țară, dar nu vă panicați! Nu azi, nici mâine, ci când se va fi săturat de actorie.

Carmen Tănase a stârnit o controversă în mediul online după ce a fi declarat că se gândește să părăsească România. Afirmația, deși nu total eronată, a fost interpretată greșit.

Actrița, al cărei fiu locuiește în Olanda, a declarat în cadrul emisiunii Vorbește lumea că vrea să facă parte din viața lui.

„Atâta vreme cât băiatul meu nu este în țară, și va pleca și mai departe, nu este firesc ca, la un moment dat, să vreau să fiu lângă el? În câțiva ani de zile, că mai am ceva treabă pe aici, da, o să vreau să plec. După băiatul meu, normal. Nu să stau cu el, cicălitoare, ciocănitoarea Woody, pe capul lui, ci să fiu undeva în preajma lui”, a spus actrița, aflată în dialog cu Cove și Adela Popescu.

Actrița a dezvăluit că nu e cazul să intre cineva în panică, fiindcă nu are de gând să-și ia, încă, la revedere.

Ce vrea să facă actrița Carmen Tănase departe de țară

Carmen Tănase, care are o carieră impresionantă în teatru și film, a dezvăluit că nu ar pleca din țară ca să facă actorie. 

„Eu, dacă plec, o să plec mai încolo, nu ca să fac carieră, ci pur și simplu să stau sub un palmier. Sau un nuc, sau ceva, ce-o fi”, a spus actrița, mărturisind că preferă destinațiile însorite.

VIDEO Vezi mai jos în ce țară i-ar plăcea să se stabilească!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies