Adela Popescu a dat peste sertarul cu amintiri: „Doamne, ce alta eram acum cincisprezece ani”

Adela Popescu a dat peste sertarul cu amintiri: bdquo;Doamne, ce alta eram acum cincisprezece ani
Adela Popescu, complet schimbată la 15 ani de la apariția în „Lacrimi de iubire”. FOTO: @adela_popescu
Autor: Dan L. Brumar
Data: 18 Septembrie 2020
Adela Popescu a devenit nostalgică în prag de weekend. Prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea a dat peste niște fotografii cu ea, făcute în perioada în care juca în serialul „Lacrimi de iubire”, și le-a pus pe net.

„Doamne, ce alta eram acum cincisprezece ani”, a scris Adela în dreptul unor fotografii descoperite cu ajutorul fanclubului Adela Popescu. Vedeta PRO TV, care avea în jur de 18 ani când s-a lansat serialul, a făcut impresie cu imaginile de atunci.

Adela, în această fotografie ai fața madonei din frescele marilor pictori, o puritate și o gingășie rar întâlnite. Dumnezeu te iubește, iar noi te adorăm”, i-a scris o admiratoare pe Instagram. Are perfectă dreptate, nu-i așa?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) on

Vezi mai multe poze cu Adela Popescu în GALERIA FOTO de mai jos!

Pe atunci nu te știam, aveam 5 ani, dar ai apărut în viața mea trei ani mai târziu, apoi totul a evoluat așa frumos. Am recuperat și producțiile pe care le-am ratat pentru că ești cea mai dragă sufletului meu”, i-a transmis o altă admiratoare.

Lacrimi de iubire s-a difuzat la Acasă TV din 19 septembrie 2005, adică acum fix 15 ani. Din distribuție făceau parte Adela Popescu (în rolul Alexandrei Mateescu), Dan Bordeianu, Lucian Viziru, Carmen Tănase, Constantin Cotimanis, Elvira Deatcu, Sebastian Papaiani, Gheorghe Visu și Cezara Dafinescu și mulți alții.

Serialul a avut 200 de episoade.

Vezi și VIDEO: LACRIMI DE IUBIRE - EPISODUL 158

FULLSCREEN
Adela Popescu a dat peste sertarul cu amintiri: „Doamne, ce alta eram acum cincisprezece ani”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies